Dev Pitonun Öğle Yemeği Niyetine Sararak Boğmakta Olduğu Köpeği Kurtaran İnsanlar

Bir cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntülerde, dev piton gövdesiyle sardığı köpeği sıkarak boğarken imdada kurtarma ekipleri yetişti. İnsanların elindeki sopalarla köpeği pitonun elinden kurtarmaya çalıştıkları sırada zor durumda olan arkadaşının yanından bir an olsun ayrılmayan beyaz köpekte, arkadaşını kurtarabilmek için büyük mücadele verdi. İşte kameraya yansıyan o anlar...

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
21.06.2018

Kimse kusura bakmayacak ama gözümün önünde öldürülse ben de karışırdım. Kediyi öldürmeye çalışan köpeği durdurmak da aynı. Eğer doğanın dengesine orada karışıyorsam, burada da karışırım.

21.06.2018

İnsan türü olarak dost türlerimizden birisi olan bir köpeği kurtarmamız gayet normal ve doğanın kanunlarına uygundur. Nokta.

22.06.2018

herkes doğanın dengesine aykırı falan filan demiş ama o köpeğin orada bulunan insanlardan birine ait olduğu hiçbirinin aklına gelmemiş sanırım :D iyi o zaman bir gün herhangi bir evcil hayvanınızın veya oğlunuzun kızınızın başına bu tip bir durum gelirse "doğanın kanunu yaaa" deyip hiçbir müdahalede bulunmayın.

22.06.2018

benim yazdığım şeyle senin verdiğin cevabın hiçbir alakası yok. senin mantığınla bakacak olursak farklı bir örnek vermem gerekiyor o halde soyu tükenme tehlikesinde olan canlıların soyunu devam ettirme çalışmaları yapılmasın mı yani?

TÜM YORUMLARI OKU (15)