Dev Dijital Medya Operasyonunda Sona Gelindi: Onedio İçin Rekabet Kurulu'ndan Karar Çıktı!

Onedio, Mediazz'a devrinde Rekabet Kurulu kararını açıkladı.

Geçen yılın son günlerinde Twozero Ventures tarafından kurulan, Maçkolik'in de çoğunluk hissesine sahip Mediazz'ın Onedio'yu satın alması çok konuşulmuştu.

.

Kaan Kayabalı da bu güzel haberi sosyal medyada paylaşmıştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Biz de size tüm detaylarıyla duyurmuştuk.

Dev Birleşme! Onedio'nun Mediazz Bünyesine Katılmasıyla Türkiye'nin En Büyük Dijital Medya Operasyonu Geliyor

2023'ün ilk günlerinde de resmi bir şekilde Onedio Bilişim Yazılım'ın ortak kontrolünün Mediki Yeni Medya (Mediazz) tarafından devralınması için Rekabet Kurumu'na başvuru yapılmıştı.

Haberler sonrası Ekonomim'de Vahap Munyar'a açıklamalarda bulunan Kaan Kayabalı, yeni oluşumla birlikte Mediazz' CEO’su ve ortağı olacağını söyleyerek, planlarını da "Başka varlıkları da satın almamız söz konusu olacak. Devam eden görüşmelerimiz var. Ayrıca, Türkiye’deki başarılarımızı Avrupa’ya da taşıyacağız" ifadeleriyle açıklamıştı.

Tamamını okumak isteyenler için kaynak: 'İstanbul Portföy fonlarının teknoloji şirketi 50’yi aştı, Onedio, Mediazz’ın oldu'

Ayrıca Kayabalı, BloombergHT yayınında da satın alma, devir işlemleri ve gelecek planlamalara dair açıklamalarda bulunmuştu.

Rekabet Kurulu, Onedio Bilişim Yazılım Medya Teknoloji Sanayi ve Ticaret AŞ’nin ortak kontrolünün Mediki Yeni Medya ve Teknoloji Yatırımları AŞ tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verdi.

Rekabet Kurulu da kararını açıkladı: Kısaca "Bize sormanız gereken bir durum görülmedi, sıkıntı yok" mealinde cümlelerle "El sıkışabilirsiniz" dedi.

Önceki aylarda da grubun önemli şirketlerinden Maçkolik'in rekor katılımla sonuçlanan halka arz içerikleri de ilginiz çekebilir. 👇

Mackolik Halka Arzına Borsa Yatırımcısından Yüksek Talep
Borsa İstanbul'da Gong Mackolik İçin Çaldı! Mackolik MACKO Koduyla Borsa İstanbul'da İşlem Görmeye Başladı

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı