Dev Bir Simülasyonda Yaşadığımızı Bugün de Bir Tokat Gibi Yüzümüze Çarpan Şaka Gibi Olaylar

Bugün de adeta bir simülasyonda yaşadığımızı kanıtlayan olaylar yaşandı...

1. Ankara Etimesgut’ta 20 yaşındaki Barış Çakan isimli bir genç, dün akşam saatlerinde çıkan bir tartışma sonrası göğsünden bıçaklanarak öldürüldü. Kürtçe müzik dinlediği için öldürüldüğü yönünde iddialar ortaya atıldı ancak babası bugün yaptığı açıklamada olayı anlattı.

Baba Nihat Çakan şunları söyledi: '3 kişi müzik dinliyormuş, o esnada da ezan okunuyormuş. Oğlumun arkadaşı, 'Ezan okunuyor şunun sesini biraz kısın, ezan bitsin' diyor. Karşı taraf da diyor ki 'Sen bana İslamiyeti mi öğreteceksin?...Kavga ediyorlar, arkadaşı kaçıyor, bizim çocuk ellerinde kalıyor.'

Detaylar 👇

Ankara'da 20 Yaşındaki Barış Çakan Bıçaklanarak Öldürüldü: Bakanlık 'Kürtçe Müzik' İddiasını Yalanladı

2. Müge Anlı, Tatlı Sert programında kavuşanların Kovid-19 önlemleri kapsamına uygun sarılabilmeleri için stüdyoya sarılma paravanı yaptırdı.

3. Kamu bankalarınca normalleşme sürecine ve sosyal hayatın canlanmasına yönelik vatandaş ihtiyaçları için 4 yeni kredi paketi hayata geçirildi.

Bu süreçte işsizlik ve çeşitli maddi sıkıntılar yaşayan halka, tatil destek kredi paketi açıklaması eleştirilere neden oldu.

Aynı zamanda kredi paketlerinin açıklanmasıyla birlikte artırılan fiyatlar halkın aklını allak bullak etti.

4. Normalleşmeyle birlikte açılan mekanlar arasında yer alan Starbucks ilk günden hıncahınç dolunca sosyal medyada eleştiriler yükseldi.

5. ABD'li mobil oyun geliştirici şirketi Zynga, tarihinin en büyük satın almasını gerçekleştirerek Türk oyun geliştirici şirketi Peak Games'i 1.8 milyar dolara satın aldı.

Detaylar 👇

İlk Yerli Unicorn! Zynga, Türk Oyun Şirketi Peak Games'i 1,8 Milyar Dolara Satın Aldı

6. Sokak röportajında "Bir maskeyi bile zor alıyoruz. Benim mesela bebeğim var, tane tane bez alıyorum. Çocuğuma ucuz bez arıyorum. Hiç doğalgaz açmadım 500 tl ödüyorum. Bunun ötesi var mı, yok" diyerek ekonomiye isyan eden kadın daha sonra yaptığı ters köşeyle herkesi şok etti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

7. Grup Yorum 9 Ağustos saat 15.00'te Yenikapı Miting Alanı'nda konser vereceklerini duyurdu, İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise konsere izin verilmediği açıklandı.

Konser, üzerindeki konser yasaklarının kaldırılması için ölüm orucunda yaşamını yitiren İbrahim Gökçek ve Helin Bölek'e ithaf edilmişti...

8. Fahrettin Altun'un Amerika'daki protestolar sırasında polisin TRT World ekibine saldırmasını 'Basın özgürlüğü demokrasinin bel kemiğidir' sözleriyle kınaması eleştirilere neden oldu.

9. Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ü anmak isteyen bir gruba polis müdahale etti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

10. Normalleşme süreciyle birlikte açılan AVM'lerden birinde dükkan çalışanları alkışlarla karşılandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR

#6 ile #8 i çarpıştırınca ortaya karanlık madde çıkıyor.

Pasif Kullanıcı
02.06.2020

#6 Gerçek mi ? ironi yapıyor da ben mi anlayamıyorum aceba

Pasif Kullanıcı
02.06.2020

Gene de akp ye oy veren abla haklı. Biz bu koșullarda nasıl seçim kazanamıyoruz diyenlerin(daha doğrusu diyemeyenlerin) goygoyudur șașırmaları. Siz 18 yılın muhasebesini yapıyorsunuz, bazı insanlar da yașadıkları bütün hayatın.Koyun, sığır, davar, çomar dedikleriniz o uçurumdan așağı gider de sizin gibi kapı kullarının arkasından bir daha gelmez. Așağılamak için demiyorum, inkar ve hizipçilik sürdükçe o da sitemini kötünün iyisine edecektir.

02.06.2020

Dayı sen ne yaşıyorsun?

TÜM YORUMLARI OKU (11)