Deterjan Pazarı'nın Reklamını Yaptığı Ortaya Çıkan Jahrein Twitter'da Bir Kadınla Dalga Geçti

Twitch yayıncısı Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç'un vatandaşları dolandırdığı ortaya çıkan Deterjan Pazarı isimli şirketin reklamlarında yer aldığı öğrenilmişti. Gündem olan bu gelişmenin ardından Jahrein, 'Neden dolandırıcı bir şirketin deterjan reklamında oynadınız?' sorusunu soran bir kadınla dalga geçti.

Süleyman Kocabaş’ın kurduğu ve birçok ünlü ismin reklamlarında yer aldığı Deterjan Pazarı isimli şirketin binlerce vatandaşı dolandırdığı ortaya çıkmıştı biliyorsunuz.

Şirket, "Bu tozu bu fiyata alın, yoğurup banyo topu yapın. 95 gün kuruttuktan sonra bize 3 katı fiyatına satın" vaadiyle vatandaşları kandırmıştı.

Birçok ünlü isim de Deterjanpazarı.com'un ürünlerini gerek sosyal medya hesaplarından tanıtmıştı gerekse reklam filmlerinde oynamıştı.

O isimlerden birinin de Twitch yayıncısı Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç olduğu ortaya çıkmıştı. Jahrein'in Instagram hesabında firmaya ait bir temizlik ürününü tanıttığı video, sosyal medyada gündem olmuştu.

Bu içerikten videoyu izleyebilirsiniz:

Jahrein'in Binlerce İnsanı Dolandıran Deterjan Pazarı'nın Reklamını Yaptığı Ortaya Çıktı!

Deterjan Pazarı'nın reklamını yaptığı ortaya çıkan Jahrein de katıldığı bir yayında gelen sorulara dalga geçerek cevap verdi.

Jahrein, kendisine "Neden dolandırıcı bir şirketin deterjan reklamında oynadınız?" sorusunu soran bir kadınla dalga geçti.

Yayını buradan dinleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Jahrein Twitter Hesabını Kapattı: "Seçime Kadar Açmak İstemiyorum"
Jahrein'in Twitch Yayınına Katılan Kısmetse Olur Çalışanı, Programı ve Yarışmacıları İfşaladı!

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
04.04.2023

İşsiz güçsüz adamları sosyal medyada meşhur edip para kazandırıyorlar...

Ulan onedio işin gücün bitti jahrein mi sallıyorsun. Lan aşık admin bu ülkenin başındaki adamlar teröristle oturup kalktılar sonra kandırıldık dediler. Alt tarafı reklamda oynamış adama dolandırıcı diyemezsin salak köşe yazarı seni. Bu ülke de imar barışı reklamın da oynayıp deprem zamanı AA imar barışı da neymiş diyen sanatçı var. Senin ben algına sokayım admin.

05.04.2023

onedioda haberi yapılmayan içerik,kişi görmedim.jahreinde ünlü biri olduğu için haberi yapılıyor,ne algısı aq.o kadar sığ bi cümle kuruyorsun ki,sonsuz çeşitli bir içerik sunucusuna böyle şeyler yazmak ve aynı zamanda bunu bilip onedio takipçisi olma tezatlığı?

04.04.2023

artık bu adamın şımarıkları küfürleri baydıki öyle böyle değil ..

TÜM YORUMLARI OKU (17)