Market Kasasında Duran Kediden Rahatsız Olanlara Tepkiler Gecikmedi: "Tüm Dükkan Onun"

Sosyal medya platformu X'te bir kullanıcının market kasasında duran bir kedi ile ilgili yaptığı paylaşım, fikir ayrılıklarına sebep oldu. Kullanıcı, paylaşımında 'Bu hayvanseverlik mi mesela? Mesela kedinin yeri mi kasa? Gerçekten cevaplarınızı merak ediyorum.' ifadelerine yer verdi.

Kediler, tarih boyunca insanların hayatında özel bir yer edinmiş, sevimlilikleri ve bağımsız kişilikleriyle tanınan muazzam evcil dostlardır.

cdnuploads.aa.com.tr

Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, kedi videoları, fotoğrafları ve hikayeleri, dijital platformlarda büyük bir ilgi görmekte ve kullanıcıları adeta büyülemekte.

cdnuploads.aa.com.tr

Ancak, minik dostlara olan sevgi bazen de farklı yorumlara ve tartışmalara yol açabilmekte.

cdnuploads.aa.com.tr

Sosyal medya platformu X'te bir kullanıcı, "Bu hayvanseverlik mi mesela? Mesela kedinin yeri mi kasa? Gerçekten cevaplarınızı merak ediyorum." ifadelerini kullanarak, kedinin market kasasında bulunmasına karşı çıktı.

twitter.com

Bu düşünceyi yanlış bulanlar da oldu doğru bulanlar da. İşte paylaşıma gelen yorumlar 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Aşırı Tombiklik İçerir: Bebeğiyle Hastane Anısını Anlatan Anne, "Allahım Nasip Et" Dedirtti!
"Bıyık Hiçbir Erkeğe Yakışmıyor" Diyen Kullanıcının Yanıldığını Yüzüne Tokat Gibi Çarpan Bıyıklı Yakışıklılar

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
08.01.2024

aldıkları paketli gıdaların kediden temiz olduğuna inanan, kedi değince her mikrobu kapacağına inanan cahil sürüsü, ne beklersin ki bu insanlardan? cama yansıyan ışıkların ufo zannedildiği bir toplum işte

08.01.2024

Bizim dukkanin her yerinde kedi var gece penceyeri açık bırakıyoruz ki bu kadar da kışta usuduklerinde dükkanda gerisinler ki giriyorlar . müşterilerimizin bir çoğu kadın olduğu için arada korkanlar oluyor tabi sakın davraniyoruz lakin bu neden den dolayı gelmek istemeyen kim var ise gelmesinler . Siz siz olun esnafın dükkanın önünde kedi köpek görürseniz o esnaf dan alışveriş yapın .... 💪

09.01.2024

Allah size daha çok bereket versin. her zaman kapısında suyu maması olan esnaftan alışveriş yaparım. dükkanda görürsem harikasınız teşekkür ederim derim

08.01.2024

Yanindan gecse ter kokusundan nefessiz kalacagin insanlar kedilerin paketli gidalara degmesinden rahatsizlik duymus hahahaha komedi ya! Madem bu kadar temizsiniz neden yazin bu temizliginizi hissedemiyoruz da toplu tasimda okulda sinifta nefessiz kaliyoruz?

TÜM YORUMLARI OKU (76)