Destek Veren Oyuncular Çağlayan'da: Cem Yiğit Üzümoğlu'nun Gözaltı Kararının Ardından Soluğu Adliyede Aldılar

Boykot paylaşımları hakkındaki soruşturmalar devam derken Şakir Paşa Ailesi'nde oynayan Cem Yiğit Üzümoğlu'nun gözaltına alındığı öğrenilmişti.

Oyuncular ünlü isme desteklerini sürdürürken geçtiğimiz saatlerde Oyuncular Sendikası başkanı Zuhal Olcay açıklamada bulunmuştu. 

Birçok isim ünlü oyuncuyu yalnız bırakmamak için Çağlayan Adliyesi'ne giriş yaptı.

Şakir Paşa Ailesi'nin Cevat'ını canlandıran Cem Yiğit Üzümoğlu boykot paylaşımlarının ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı.

TRT1'de yayınlanan Teşkilat ve Muhbir dizilerinin oyuncuları birer birer dizi kadrolarından çıkarılmaya başlanmış ve haberler ülke gündemine oturmuştu.

Aybüke Pusat, Furkan Andıç ve Boran Kuzum'un ardından Başak Gümülcinelioğlu da TRT'de yayınlanan dizinin oyuncu kadrosundan çıkarıldı.

Ünlü isimlerin tepkilerinden bahsetmiştik:

Boykot Paylaşımında Bulunduğu İçin Gözaltına Alınan Cem Yiğit Üzümoğlu'na Ünlü İsimlerden Destek Gecikmedi!

Birçok ünlü isim oyunculara karşı alınan uygulamalara tepki gösterirken Oyuncular Sendikası Başkanı Zuhal Olcay açıklama yapmıştı.

'Oyuncular Sendikası Yönetim Kurulu üyelerimizden meslektaşımız Cem Yiğit Üzümoğlu, saat 01.30 sularında anayasal hakkını kullanan yüzlerce genç gibi gözaltına alındı, yaptığı paylaşımlardan dolayı. Gece geç saatlerde emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı. Oyuncular Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri ve avukatları olarak Cem’in savcılığa sevkini ve ardından da olması gerektiği gibi serbest bırakılmasını bekliyoruz, umuyoruz. Meslektaşlarımızın işten çıkartıldığı, gözaltına alındığı bugünlerde, dayanışmanın çok önemli olduğunu ve dayanışmanın gücü olduğuna inanıyoruz. Cem yalnız değildir” ifadeleriyle desteğini dile getiren isim Çağlayan Adliyesi'nde yerini almıştı.

Üzümoğlu’nun emniyetten adliyeye sevki beklenirken birçok ünlü isim Çağlayan Adliyesi'nde hazır bulundu.

Cem Yiğit Üzümoğlu’na destek olmak için Zuhal Olcay, Onur Saylak, Kerem Fırtına, Barış Atay ve Kubilay Aka Çağlayan Adliyesi'ne gitti.

Ahmet Mümtaz Taylan da olaylar hakkında düşüncelerini dile getirdi:

👇

İlginizi Çekebilir:

Kubilay Aka Oyuncu Arkadaşı Cem Yiğit Üzümoğlu'nun Boykot Paylaşımıyla Gözaltına Alınmasına Tepki Gösterdi!
Şarkıcı Yavuz Bingöl Boykot Çağrısında Bulunan Özgür Özel'i Yazdığı Mektupla Sorumluluk Almaya Davet Etti!
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'in Şovunun Gerçekleşeceği Salonu İptal Etmesine Sergen Deveci'den Yanıt
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu