Destan Yeni Bölüm Bugün Yayınlanacak Mı? Destan Yeni Bölüm Ne Zaman?

ATV ekranlarında salı günü seyircilerle buluşan Destan dizisi geçen 6 bölümün ardından izleyicilerden tam not almayı başarmıştı.  28 Aralık 2021’de yayınlanan 6. bölümle Destan dizisinin 2021 yılındaki son bölümü yayınlandı. Dizinin izleyicileri 4 Ocak'ta heyecanla yeni bölümü beklerken ATV'nin akışındaki Özel Bölüm ifadesi dikkatleri çekti. 7. bölümle ilgili herhangi bir tanıtım fragmanına yer verilmemesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Peki Destan yeni bölüm ne zaman? Destan yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi isimlerin yer aldığı Destan dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. 2022 yılının ilk salı gününde yeni bölümü merakla beklenen Destan dizisinin bu akşam Özel Bölüm adıyla 1. bölümü ile ekranlara gelecek. Peki Destan yeni bölüm ne zaman?

Destan Yeni Bölüm Ne Zaman?

Bozdağ Film imzalı, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği, ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Destan'ın yeni bölümü yılbaşı tatili olması sebebi ile ekrana gelmeyecek.  Dizinin resmi sayfalarında 7. bölümle ilgili herhangi bir içerik şimdilik yer almıyor. Destan dizisinin 7. bölümünün 11 Ocak Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Destan Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kim? Destan Ne Zaman Başlayacak?

Popüler İçerikler

Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?