Destan Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kim? Destan Ne Zaman Başlayacak?

ATV’de yakında başlayacak olan Destan dizisi internetin gündeminde. Destan ilk tanıtım yayınlanırken, Destan dizisinin konusu ve oyuncuları da araştırılıyor. Destan dizisinde Akkız’ın cesareti ve aşkı anlatılacak. Başrollerinde Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli’nin bulunduğu Destan dizisi ile ilgili tüm bilgiler haberimizde…

ATV’de yeni bir dizi görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini ise Emir Khalilzadeh’in yaptığı ve senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın yazdığı Destan dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

DESTAN KONUSU NE?

Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı Akkız'la, yine Gök Sarayı'nda Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı; bu iki garip kuşun sevdalarını, imkansızı başarmalarını konu alıyor.

Destan Oyuncuları Kim?

Başrollerinde Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin bulunduğu dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstleniyor. Senaryosunu da Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme alıyor. Destan dizisinin kadrosunda Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır ve Esra Kılıç da yer alıyor.

Destan İlk Tanıtım

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı