Destan Dizisi Bu Akşam Var mı? 4 Ocak Destan Dizisi Neden Yok? Destan Yeni Bölüm Ne Zaman?

ATV ekranlarının sevilen kurgusal tarihi dizilerinden biri olan Destan'ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilmeye başladı. Televizyonda yayınlanan akşam kuşağı dizilerinin yılbaşı tatiline girmesi sebebiyle bir hafta süreyle yayınlanmaması izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Salı akşamları saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisi bu akşam var mı? 4 Ocak Salı Destan neden yok? Destan dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Başrollerini Edip Tepeli ve Ebru Şahin'in paylaştığı, ATV'nin sevilen kurgusal tarihi dizilerinden Destan'ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Yılbaşı haftası sebebiyle dizilerin yayınlarına bir hafta süreyle ara vermiş olması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Peki Destan dizisi bu akşam var mı? Destan dizisi bu akşam neden yok? Destan yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Destan Bu Akşam Yok mu? Destan Dizisi Neden Yok?

Diğer tüm diziler gibi ATV'nin sevilen yapımı Destan, yılbaşı dolayısıyla çekimlerine ara verdi. Bir haftalık yayın arası dolayısıyla Destan dizisinin yeni bölümü 4 Ocak Salı akşamı ATV ekranlarında yer almayacak. Yeni bölüm yerine bu akşam Destan - Özel Bölüm, 20:00'da ATV'de yayınlanacak.

Destan Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Destan dizisi 7. yeni bölümüyle 11 Ocak Salı akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak.

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası