Destan 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Aramızda bir çaşıt vardır!" İşte Destan Yeni Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan, müthiş hikayesi ile kaldığı yerden devam ediyor. Salı akşamları 20:00'da ATV'de izleyicisi ile buluşan dizinin 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Akkız ve Batuga'nın yakınlaşmaya başlaması ile heyecanlı bir hal alan Destan'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte Destan 26. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti..

Fethi Bayram ve Metin Günay'ın yönetmenliğini üstlendiği başarılı kurgusal tarihi dizi Destan'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Türkiye'nin en sevilen oyuncuları arasında ilk sıraya yerleşen Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrolünde yer aldığı Destan, reytinglerde ekibin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Peki Destan yeni bölümde neler olacak? İşte Destan 26. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Destan 26. Bölüm Fragmanı | "Aramızda bir çaşıt vardır!" @Destan

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Destan Son Bölüm Özeti

Batuga ve Akkız, Arçuray'ın onları görevlendirmesi sonucu tacı saklaması adına Ulu Kam Esrigün'e doğru yola çıkmıştır. Vardıkları yerde beklenmedik bir şekilde birbirlerine müjdelendiklerini öğrenen Akkız ve Batuga'nın birliktelikler ilan edilmiştir.

Gök Saray'a gizlice girerek Gökbenleri öldüren İtbaraklar, Alpagu Han, Temur ve Kaya Teginler'in odalarını ateşe vererek her yeri duman altında bırakır. Aynı zamanda Sarayda Barak Han'ın tacını aramaya çıkan İtbaraklar; kalanlar bayıltmıştı. Alpagu Han ise büyük bir çıkmazın içine düşmüştür.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Destan 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Güzel olan seninle olmaktır Akkız!"
Destan 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Destan Fragman ve Son Bölüm Yaşananlar...

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
İşverenler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan Kölelik Yasası İstemiş