Destan 9. Bölüm Tek Parça Full İzle: Destan Son Bölüm Yaşananlar...

ATV’nin sevilen dizilerinden Destan, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Destan son bölümde, Akkız sayesinde tahtını geri kazanan Alpagu Han, aynı gün Akkız'ın Pençe olduğunu anladı ve bu gerçek, Alpagu'yu çılgına çevirdi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Destan son bölüm tek parça full izleme linki yayınlandı. Ayrıca Destan yeni bölüm fragmanı da paylaşıldı. İşte Destan 9. son bölüm tek parça izleme ekranı ve Destan 10. yeni bölüm fragmanı…

Başrollerinde Ebru Destan, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın yer aldığı Destan, en çok izlenen dizilerinden olmayı başardı. Vatandaşlar, Destan son bölümde yaşananları öğrenmek istiyor.

Destan 10. Yeni Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Destan 9. Son Bölüm Yaşananlar

Akkız sayesinde tahtını geri kazanan Alpagu Han, aynı gün Akkız'ın Pençe olduğunu anlar. Bu gerçek, Alpagu'yu çılgına çevirir. Batuga'nın Kırçiçek'le evlenmeyi kabul etmesiyle sarsılan Akkız, Alpagu Han'ın amansız öfkesiyle karşılaşır ve planlarını engellediği Çolpan Han tarafından da Dağ'dan sürülür.

Batuga ise sırrını öğrenen Kırçiçek'in gerçeği açıklama tehdidiyle karşı karşıyadır. İki hanın düşmanlığıyla ve Kırçiçek'in tehdidiyle iyice sıkışan Akkız ve Batuga'nın ölüm karşısında bir çare bulmak için sadece bir günleri vardır. İkisi birbirlerine kenetlenirler ve o çareyi aramaya giderler. Geleceklerine çare aradıkları yerde, önlerine geçmişin düşmanları çıkacaktır! Hem de hiç beklemedikleri düşmanlar!

Destan Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Destan Dizisinin 'Akkız'ı Ebru Şahin: ''Kim Demiş Aksiyon Erkek İşi Diye...''

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış