Ders, Yemek, Oyun: Bir Ailenin Aylık 12 Bin TL'ye Aradıkları Özel Öğretmenden Talepleri Pes Dedirtti

Bazı işverenler, çalışanlarının yaşadığı zorlukları ve beklentilerini tam olarak anlamakta yetersiz kalabiliyor. Yoğun iş temposu, düşük ücretler, gereksiz iş yükü ya da iş-özel hayat dengesinin bozulması gibi sorunlar, çalışanların motivasyonunu ve verimliliğini olumsuz etkilerken, işverenlerin bunlara kayıtsız kalması aradaki güven bağını zayıflatıyor. Çalışanların yalnızca bir üretim aracı gibi görülmesi, iş ortamında empati ve aidiyet duygusunu yok edebiliyor.

Aynı zamanda bu işverenler, çalışan ararken verdikleri ilanlarla da sinirleri bozabiliyor. Aylık 12 bin TL'ye aradıkları özel öğretmenden talepleri pes dedirtti.

Buradan izleyebilirsiniz;

Asgari ücret bile etmeyen bir ücret teklif eden ailenin beklediği çalışma süresi ise haftada 4 gün, 10:00 ile 17:00 arası.

Öğretmenden yapmasını istedikleri ise şu şekilde;

• Müfredata uygun eğitim ve aktiviteler

• İngilizce eğitimi

• Çocuğu parka götürmek

• Evde pişen yemeklerden yedirmek

Siz bu empatiden uzak iş ilanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce benzer iş ilanları ile karşılaşmış mıydınız? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Makul mü Abartı mı? Bir Sokak Röportajında Gençlere "Çalışma Şartlarınız Nasıl Olmalı?" Sorusu Soruldu
Bir Dönem Okullarda İyi Niyetle Başlayıp Travmaya Dönüşen "Sosyal Yardımları" Eleştiren Video İçinizi Acıtacak
Almanya'dan Gelen Gurbetçi Gencin Türkiye'deki Gençlere "Çalışmıyorlar, Geziyorlar" Sözleri Tepki Çekti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR

ilanın linki yok mu arayalım 13e hanımını yollasın şartları karşılıyorsa

12.08.2025

arz talep meselesi bu kardeşim,hiç kimseyi boşuna eleştirmeyin..o ilana emin ol yüz kişi başvurmuştur. bir toplum kölelik yapmaya razı ise sahibe olmak isteyene kizmayacaksin,köleye kizacaksin.

12.08.2025

Çocuklarına değer verse böyle bir köle ilanı açmaz

12.08.2025

Bu ilanı veren ailenin bu zihniyet ile çocuk yetiştirmemesi için bu iş hayrına da yapılabilir; hiç yoktan bir 'insan' yetiştirmiş olursunuz!

TÜM YORUMLARI OKU (32)