Deniz kenarındaki konumu, her yere yakınlığı ile harika bir otel mekanı. Gürültülü olabileceği düşünülürse AVM olarak da kullanılması mümkün .
Zaten yerine barok bir yapı düşünülüyordu, şimdilerde karakol görevi görüyor. Bence Taksim'in ihtiyacı olan otel AVM kombinasyonu için çok ideal.
Artık yeni bir sarayımız olduğu için Çankaya Köşkü boşa çıktı. E koca köşk harabeye mi dönecek, harika bir butik otel olur.
Önümüzde Çırağan Kempinski örneği varken, neden Dolmabahçe Four Seasons olmasın?
Manzarası, konumu itibariyle harika bir otel veya rezidans olur.
Yine enfes bir butik otel mekanı. Elit konuklar için eşsiz bir yer.
All inclusive otel, lüks AVM ve rezidanslar. Kapladığı alan, konumu, manzarası göz önüne alındığında harikulade bir seçim.
Al sana Kadıköy'ün göbeğinde, Bahariye caddesi üzerinde mis gibi butik otel.
Son derece seçkin konukların ağırlanacağı butik otel olamaz mı? Harika olur.
Tek başına bir işe yaramaz, ama etrafına otel yapıp bunu da animasyonlar için otelin amfi tiyatrosu yaptın mı gelen turisti sayamazsın bile.
Tarihi solumak isteyen turistler için tarihi yarımadanın göbeğinde harika bir otel; 'Sirkeci Gar Otel'... Mükemmel.
Siz eğlenceye gitmeyin, biz eğlenceyi size getirdik... sloganı ile hizmete açılacak enfes otel.
Turist çekmek için harika bir tercih. Kapıda bilet keseceğine yap oteli, rezidansı para bas.
Doğa sporları tutkunları, dağcılar için harika bir butik otel. Aynı zamanda ihtiyacınız olan her şeye ulaşabileceğiniz spor market.
Ya şehirler gidip günlerini başka yerde kutlasın. Haliç kenarındaki bu muazzam binadan mükemmel otel veya AVM olur.