Dergahları Basılmış! Menzil Şeyhi ve Kardeşinin Kameralar Önünde Miras Kavgası

Lüks, şatafatlı yaşamlarıyla sık sık gündem olan ve devletin neredeyse her kademesini ele geçiren Menzil tarikatına dair yeni bir video ortaya çıktı. Videoda 12 Temmuz 2023'te ölen Menzil şeyhi Abdülbaki Erol'un oğullarının tarikat üyeleri önünde miras kavgasına tutuştuğu görülüyor.

Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere devletin her kurumunu adeta ele geçiren Menzil tarikatının lideri Abdülbaki Erol, 12 Temmuz 2023'te ölmüştü.

Halka 'aza tamah etme' öğütlerinde bulunan Menzil şeyhlerinin lüks ve şatafatlı yaşamı videolarla göz önüne seriliyor. Ölen Menzil şeyhi Erol'un kaldığı hastane odasının bile altın varaklı olması "Yok artık" dedirtmişti.

Milyon liralık lüks araçlarıyla dikkat çeken ve tepki toplayan Menzil çareyi 'şeyhlerinin' fotoğrafının ve videosunun çekilmesini yasaklamakta bulmuştu. Ancak yasaklara rağmen bu kez Menzil şeyhi ve kardeşlerinin 'miras kavgasını' kameralar kaydetti.

Babasının ölümünden sonra Menzil kardeşleri arasında taht kavgası başlamıştı. Cemaatin yeni şeyhi Muhammed Saki olmuştu.

Videoda Muhammed Saki ve kardeşlerinin miras kavgasına tutuştuğu görülüyor.

Kardeşlerden biri “Sofileri oradan çıkartıp kiraların faizini bile istediler” derken diğer kardeş babasının vefatından hemen sonra dergahlarının basıldığını söylüyor.

“Ağabey sen şimdi böyle konuşuyorsun ama babamın vefatının ikinci günü sizinkiler dergah bastı. Miras her şey demiştin” diyen kardeşin sözlerinin ardından bir tarikat üyesi defalarca “Haydi” diye bağırarak tartışmayı sonlandırmaya çalışıyor.

Menzil'de kameralara yansıyan miras kavgası👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Menzil Cemaati Yine Tartışmaların Merkezinde
Menzilcilerden Yeni Video Geldi: Şeylerinin Adımlarına Basmaya Çalıştılar!
Gösteriş Videoları Gündemden Düşmüyor! Menzil Şeyhi Çoraplarını Müridine Çıkarttırdı

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı
İlk "FETO" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu
CHP Lideri Özgür Özel'den Bahçeli'ye: "CHP, Barışa Giden Süreçte Atılacak Adıma Engel Olmayacak"
YORUMLAR
23.10.2024

Sorsan dünyanın malı dünyada kalır, biz çok itikat sahibiyiz, menzil tarikatına sadece çorba içeriz... Tüm tarikat ve cemaatlerin acilen kapatılması ve tüm holdinglerine el konulması gerekiyor çünkü bu Cumhuriyet düşmanı oluşumlar bu ülkenin gerçek düşmanıdır.

23.10.2024

Sondaki remix buga girdi galiba. Habil ve Kabil ne yapıyorsunuz dünya malı dünyada kalır, siz diğer tarafta 72 huriyi düşünün. Fetö öldü mü şimdi?

23.10.2024

Bana temizlik için yardımcı olan çok sevdiğim genç bir hanım var. Bu kardeşimiz Menzilci imiş. Geçen sene ramazanda bir iftar duzenliyormus bu menzilciler. Gidecekmiş. Ucretsizmis. Fakat gelirken zekat toplayıp tarikata teslim edeceklermiş. Kız utanarak bana bunu anlatti. Yani tarikata verilmek üzere zekat, fitre vs istedi. Sakin cevap vermek için derin bir nefes aldım. Sonra 100 lira çıkardım. Bak kızım bunu zekat fitre olarak değil, yiyeceğin yemeğin parası olarak veriyorum. İnancına saygılıyım. Ama lütfen Seyhinizin ve ailesinin topladığınız zekatlarla yaşadığı lüks hayatı gör. Elinizde akıllı telefon . Azıcık araştırın. Dedim. Dahasını yazmama gerek var mı. Anlayan anladı. Anlamayanlar hala şeyhi için zekat toplama peşinde.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ