Derbi Sonrası Olay Çıkmıştı: 2 Futbolcu ve İsmail Kartal’ın Oğlu İfadeye Çağırıldı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadele bittikten sonra Fenerbahçeli yöneticiler ve futbolcular sahaya çıkıp kutlama yapmıştı. İstanbul Valiliği, stadyum müdürünü darp eden 5 kişi hakkında işlem yapıldığını açıklamıştı. Sabah Gazetesi, Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Osayi-Samuel ile birlikte, teknik ekipte bulunan İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ın da ifadeye çağırıldığını iddia etti.

Fenerbahçe’nin deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 yendiği karşılaşma sonrasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, beraberindeki heyetle stadyuma gelmiş ve futbolcularla birlikte saha zeminine çıkarak kutlama yapmıştı.

Valilik, olayda stadyum müdürünün dövüldüğü gerekçesiyle 5 kişi hakkında işlem başlatıldığını açıklamıştı.

Sabah Gazetesi’nden Emir Somer’in haberine göre; ifadeye çağırılan isimler belli oldu.

Kaynak

İddialara göre; savcılık tarafından ifadeleri alınacak beş kişi arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ve Stadyum Müdürü Ali Çelikkıran'ı saçından çeken Fenerbahçe eski yöneticisi ve yeniden Fenerbahçe başkanlığı için seçime hazırlanan Ali Koç'un listesinde olacağı kulislerde konuşulan Hulusi Belgü de bulunuyor.

Diğer iki ismin ise Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş ile Bright Osayi-Samuel olduğu öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Hayko Cepkin’in Davulcusundan Galatasaray’a Küfür: “Emniyet’i ve Hayko’yu Etiketlemeyi Bırakın”
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “Ali Koç İyi Dinle, Bu Yaptıkların Bana Sökmez"

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
21.05.2024

Trabzon da yapılanlar çok yanlıştı ve cezalar hafif kaldı o gün Trabzon'a ve Fenerbahçe'ye gerekli cezalar verilseydi bugün bunu yapmaya kimsenin cesareti olmazdı. Yalı çocuğu sarhoş bir şekilde stadyum basmak ancak sana yakışırdı zaten. Pazar günü Galatasaray şampiyon olduğunda kadıköy dahil tüm sokaklarda olacaklardan sen sorumlusun.

21.05.2024

oldu bilader siz her Fenerbahçe maçlarında sahaya atlayın Fenerbahçe bayrağını elinden almaya kalkın sonrada Fenerbahçeli oyuncular olaya müdahale etmesin bu maç bu sezonun özetiydi hakem kararlarıyla da futbolcu kaliteleriylede maç sonunda yaşananlar ilede.

21.05.2024

Birader bizim sahamizda mactan sonra sahaya girip bayrak acmak hayrola?? Kavgaci, maganda, mafya bozuntusu bi takimsiniz baskaniniz kendi genel sekretirinin bile bogazina yapisir olmus isinize bakin allah icin

21.05.2024

Kameraların karşısında şov yaptınız şimdi yargının karşısında ne yapacaksınız bakalım

21.05.2024

en azından dursun başkanınız gibi devletin polisine saçma sapan sallamayız.

TÜM YORUMLARI OKU (34)