Derbi Öncesinde Ümit Özat'tan Provokasyona Dikkat Geçen Okan Buruk'a Sert Sözler!

Yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat, hafta sonu oynanacak derbi öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u hedef aldı. Özat, Buruk'un taraftarlarını provoke ettiğini dile getirdi.

Maçın ardından "provokasyon" vurgusu yapmıştı.

Evindeki erteleme maçında Gaziantep FK'yi 3-1'lik skorla Süper Lig'de liderlik koltuğuna Galatasaray'da Okan Buruk, cumartesi günü karşılaşacakları Fenerbahçe mücadelesi hakkında 'kazanmak için oynayacağız' derken 'sakin kalmalıyız ve provokasyonlara uymamalıyız.' da demişti.

Ümit Özat'tan eleştiri geldi.

EXXEN'de yorumculuk yapan eski Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat, Buruk'un ifadeleri üzerine sert bir açıklamada bulundu.

"Provokasyona sen sebep oldun!"

Özat, geçtiğimiz sezona ait şampiyonluk görüntülerini hatırlatarak aslında Buruk'un taraftarları provoke ettiğini belirtti:

'Sen şinanay da yavrum dediğin bir parça vardı ya, şimdi bekliyorlar. Provokasyona sen sebep oldun Okan Hoca! Sen ailene küfür edilmesini unutur musun? Hakkaniyetli olmak lazım. Sen yaptın bunu. Ne Fatih Terim'de, ne başka hocalarda hiç kimsede görmedim biliyor musun. 2 sene üst üste şampiyon olmuşsun, Fatih Terim'in rekorunu kırmaya en büyük adaysın. Lise çocuğu gibi orada 'Şinanay da yavrum şina şinanay, ... Galatasaray' diye diye... Şimdi geleceksin orada 50 bin kişi. Sana bunu yapacaklar kusura bakma. Sen getirdin bunu buraya”

Neler yaşanmıştı?

50 yaşındaki teknik adam, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki şampiyonluk kutlamalarında balkona çıkarak taraftarlarla birlikte küfürlü şarkı söylemişti.

Avrupa'dan Uzaklaşarak Kendine Hasret Bırakan Messi'nin Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı
Kenan Yıldız Attığı Golden Sonra Saçını Düzelterek Eleştirilere Tepkisini Gösterdi!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
18.09.2024

Önce Ali Koç'a sallıyordun bugün Exxen de kedicik Acun'un şirketinde çalışıyorsun böyle konuşman normal sen ve senin gibi yorumculara para verip her şeyi yaptırabilirsin. Ayrıca taraftarı daha fazla gerin bu bizim işimize gelir.

18.09.2024

Okan hocanın hasta çocuğuna küfür edilirken de böyle tepki gösterdin mi? İşinize geldiği gibi konuşuyorsunuz. Provokasyon olacak zaten, haftalardır teknik direktörünüz sürekli Okan hoca ile hakemler üzerinden laf atıyor. Kendi oyununa bakmıyor gelip rakip teknik direktör uyarı almamış, kart görmemiş bunları kovalıyor. Üstelik aynı maçta birş değil. Siz küçük hesaplar kovalamaya devam edin. Ali koç da bunu bildiği için arada çıkıp taraftarın gazını alacak açıklamalar yapıyor. Gerçi son zamanlarda bunu teknik direktör bırakmış durumda.

18.09.2024

Çok doğru dedin ümit hoca ve biz unutmadık unutturacak da değiliz.onlara kendi bestelerinin en orjinal halinde gereği yapılacaktır...💙💛💙💪💪💪

18.09.2024

Ümit hoca mı?) Bu da acunun Adnan hocası gibi mi yoksa?)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ