Depremzedelere Fahiş Fiyata Çorba Satan İşletmeye Milyonluk Ceza

Ticaret Bakanlığınca, vatandaşlara fahiş fiyatla çorba satan Adana'daki bir yol üzeri dinlenme tesisine, para cezası kesildi.

Deprem bölgelerine yardım götüren ya da deprem bölgesinden yola çıkan vatandaşlara fahiş fiyatla çorba satan Adana'daki bir yol üzeri dinlenme tesisine, 1 milyon 860 bin lira idari para cezası kesildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ülkede yaşanan büyük depremin ardından deprem bölgelerine yardım götüren ya da deprem bölgesinden yurdun diğer bölgelerine gitmeye çalışan vatandaşlara bir yol üzeri dinlenme tesisinin fahiş fiyatla çorba satışı yaptığına dair sosyal medyada görüntülerin yer aldığı anımsatıldı.

Bu işletmeyle ilgili Bakanlığa çok sayıda şikayet başvurusunun ulaştığına işaret edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Ticaret İl Müdürlüğümüzce fahiş fiyat ve fiyat etiketi yönetmeliği kapsamında yapılan denetimlerde bahse konu yol üzeri dinlenme tesisi işletmesine toplam 1 milyon 860 bin lira idari para cezası uygulanmasına karar verilmiştir. Bu minvalde Ticaret Bakanlığımızın denetimleri aralıksız devam etmektedir.'

Bakanlığın açıklaması 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Canlı Blog | Depremde Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 31 Bin 643'e Yükseldi
Gazeteci Fatih Altaylı, Seçimlerle İlgili Aldığı Duyumları Yazdı: "YSK Devreye Girebilir"
Hakkında Soruşturma Başlatılan Oğuzhan Uğur "Bakanlık Yetkilisi 'Lütfen Paylaşın' Dedi"

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
13.02.2023

her zaman fırsatçı olan yol üstü tesisler yine şaşırtmadı, ellerini ovuşturmuşlardır bir de. evinizin yolunu bulamayasınız umarım

13.02.2023

Dogru, daha depremin ilk gunu baska bir sesis 150 liraya ufak su kolisi satiyordu. Birde dassak gecip gulmusler isyan edenlere.

13.02.2023

Bu arada şunu belirteyim bu video paylaşılıp şikayet edildiğinde videoyu çeken kişiye yalancı, provokatör diye saldırıyorlardı. Kimin yalancı olduğu ortaya çıktı.

13.02.2023

Ooohhh çok iyi olmuş başlarını taştan taşa vursunlar şimdi keşke bedava dağıtsaydım daha az zararlı çıkardım bu işten diye bir depremzedenin tweetini ağlayarak okudum yol üstünde ailesiyle yolculuk ederken acıkınca bir yerde durmuşlar depremzede olduklarını anlayınca mekan sahibi para alamam demiş adam ısrar etmesine rağmen almamış çocuklarının yanında ağlamamak için daha fazla uzatmayıp çıkmış bu hayatta paradan daha önemli şeyler var unutulmasın…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ