Depremzedeler İçin Gönderilen Binlerce Kıyafet Yol Kenarında Yakılmayı Bekliyor!

Depremin ilk gününden beri süren kontrolsüzlük ve koordinasyon eksikliği sebebiyle, birçok ekmeğin, kıyafetin yol kenarlarına atıldığını görmüştük. Depremin üzerinden neredeyse iki ay geçmesine rağmen hala tüm ihtiyaçları tam anlamıyla karşılanmamış olan depremzedeler varken, bugün yine benzer görüntülerle karşılaşabiliyoruz.

Deprem bölgesindeki vatandaşların çektiği bu videodaki iddiaya göre, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmayan kıyafetler yakılmak üzere bekletiliyor.

İşte o video;

Bir Skandal Daha! Kızılay’ın Depremzedeler Sel ile Boğuşurken Konteyner Sattığı İddia Edildi
Biri Los Angeles Diğeri Şanlıurfa'da Sadece 24 Saat Arayla Çekilmiş İki Kurtarma Operasyonunun Görüntüleri
Hatay'da Yağış Nedeniyle Çadırlara Su Doldu Yollar Balçığa Döndü

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
27.03.2023

Abi neden yakma diye fikir atılıyor ortaya güzel bir çamaşır hanede güzelce yıkandıktan sonra beden numaraları ve türlerine göre ayırıp ihtiyaç sahiplerine verebilirsiniz bu ihtiyaç sahipleri sadece depremzedeler değil ülkedeki evsiz vatandaşlarımızda olabilir hadi hepsi olmadı kumaşı geri dönüşüme verin lan yakmak ne alaka

27.03.2023

Yazık yazık insanlar pijamayla terlikle kalakalmışken bu nasıl bir becerisizliktir böyle ya. Bir de sadece sıfır eşya kabul ediyorlardı bir çift çorap bile 15 TL’den aşağı değilken gerçekten yazık günah hem harcanan paraya hem ihtiyacı olupta ulaşamayanlara.

27.03.2023

boklu don, abiye, makyaj malzemesi, fantezi geceliği gönderen hayatta en değer verdiği şeyi 7 cihanda siktiklerimi gördükten sonra bu görüntüler şaşırtmadı.

TÜM YORUMLARI OKU (8)