Depremin Merkezi Kahramanmaraş'ta İsyan Eden Vatandaşlar: "Maraş'ı Sildiler mi?"

Yurdun dört bir yanından yardımın ulaşmadığı insanlar ve aileleri duruma isyanlarını dile getiriyor. Kritik saatlerin geride kalmasına rağmen koordinasyon sorunu devam ediyor. İnsanları soğuk havada enkazın başında beklerken sinirlerine hakim olamıyor.

Depremin merkezi Kahramanmaraş'ta yardımın ulaşamadığı insanların isyanı kameralara böyle yansıdı;

Kritik 24 Saatin Geride Kalmasının Ardından Hala Ekiplerin Gecikmesi ve Süren Sistemsizlik Halkı İsyan Ettirdi
Enkaz Altında Kalan Küçük Kızı Yardım Gelene Kadar Sakinleştiren Kurtarma Görevlisi
Ailesi Enkaz Altında Olan Tiyatro Sanatçısı Yusuf Dinçer Ailesinin de Bulunduğu Antakya İçin Yardım İstedi

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
07.02.2023

Hollanda da haberlerde Türkiyenin güçlü bir ordusu var ama yardıma katılan asker çok az neden insanlar ölüyor neden Askerler yardım etmiyor dedi Askerimiz lagvedilmiş devletimiz yıkılmış hala kendimizi kandırmayalım Devletimiz var diye.Devletin askeri neden vardır Millet ölmesin diye gerekirse savaşır gerekirse felaketlerde sokağa ilk çıkar 99 depremini hatırlatın şu kötü günlerden sonra Hukumetimizi değil Devletimizi yeniden Kurmamız bu Milleti Tekrar Devleti olan bireyler haline getirmemiz lazım

08.02.2023

Hade ordan meymenetsiz içinde misin gördünmü ordan horlama Hollanda'nın iki katı bir alanda deprem olmuş kolaymı 10 tane il yıkılmış

Pasif Kullanıcı
07.02.2023

merak ettiğim bişey var. askeri helikopterler gelemez miydi? ya da sırık adamın özel uçakları jetleri neden tahsis edilmedi. yollar kapalı madem havayoluyla bir şekilde insan yollanamaz mıydı?

08.02.2023

Bilmem anlatabildimmi

07.02.2023

herşeyı geçtim bak herseyı 1 kase sıcak corba vermek ne kadar zor olabılır mıllet saatlerdır ac susuz üşümüş beklıyor nerede bu devlet neden saat bası afar başkanı cıkıp acıklama yapıp kayboluyor. uzun adam ve takımı nerede neden bazı kanallar gerçekleşen tek olay canlı insanların göcük altından cıkarılmasıimiş gibi haber yapıyor da sorunları konuşmuyor. sorunları konusan halıı da susturuyor.

TÜM YORUMLARI OKU (8)