Depremin Ardından 'Hepsi Ölsün' Tweeti Atan Hastane Müdürünün İşine Son Verildi

İran- Irak sınırında meydana gelen ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği depremle ilgili bir hastane müdürü ırkçı bir paylaşım yaptı. Müdür Ö.İ., Twitter hesabından 'Hazır deprem olmuş bırakalım gebersinler' diye yazdı. Irkçı paylaşım büyük tepki çekerken müdürün bünyesinde çalıştığı Acıbadem Sağlık Grubu'ndan yapılan açıklamada 'incelemeler tamamlanana kadar çalışanımız açığa alındı' denildi. Bugün yapılan yeni açıklamada ise müdürün işine son verildiği duyuruldu. 

İran-Irak sınırında meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki depremde yüzlerce kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi de yaralandı

Irak - İran Sınırında 7.3 Büyüklüğünde Deprem: Can Kaybı 400'ü Aştı

Acıbadem Sağlık Grubu şirketinde müdür olarak görev yapan Ö.I' depremin ardından ırkçı bir paylaşımda bulundu.

Ö.İ, Twitter hesabından 'Hayır hazır deprem olmuş bırakalım gebersinler' diye yazdı. Bu paylaşıma kısa sürede tepki yağdı.

Bunun üzerine Ö.İ'nin çalıştığı Acıbadem Sağlık Grubu'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı ve "incelemeler tamamlanana kadar çalışanımız açığa alınmıştır" denildi.

Acıbadem Sağlık Grubu'ndan bugün yapılan açıklamada ise yapılan ön soruşturma ve inceleme sonucunda müdürün işine son verildiği duyuruldu.

Irkçı mesaja sosyal medyadan da tepki yağmıştı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.11.2017

Hmm acıbadem. Parasını basıp tedavi olan kaç Kürdün hayatını kurtardın acaba? Bu dünyada iki ırk var: zenginler ve fakirler. Ayrıca hani Kerkük'ün hepsi Türkmen'di? O zaman Türkmenlere mi ırkçılık yapılmış oluyor burda? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

14.11.2017

türkmenlerin şii olduğunu öğrenince kürdleri desteklerler bunlar böyledir

13.11.2017

sen dogharkan ırghını seçmişsen?

14.11.2017

hepiniz insancıl kesildiniz.kimse kusura bakmasın.ülkeye gelen araplar ülkenin içine ediyor böyle pislik bir millet yaşamamalı.ne hayvana değer verir ne kadına değer verir ne canlıya değer verir.medeniyetsiz hayvan gibi yaşıyorlar ölmüşler çokmu? türkiyeye gelen bi arap grubu vardı arkadaşımın bes yıldızlı otelinde konaklıyorlardı.arap kadınlarından bir tanesi gidip engelli tuvaletinin yerine sıçmış.güvenlik kamerasından tespit edildi holün.yine başka bir grup otelde ki mermer lavobaları kırmışlar taşla kıyafet yıkıyorlarmış döve döve.pislikler üç kuruş daha verip çamaşır yıkatmıyorlar.temizlikçi kadın odalarına masleyle giriyor!! bunlar şimdi yaşasa ne ölsee nee.hayvandan farkları yok! ben üzülemiyorum ölmelerine.sevinemiyorumda o ayrı..

15.11.2017

hayvanları da öldürelim diyorsun yani,bu kadar basit mi bir canlıyı hijyen olmadığı için ölsünler demek.nasıl yazıyorsun böyle bir pislik millet yaşamamalı cümlesini.genellemen ayrı bir yanlış,ırkçılık ayrı bir yanlış.

TÜM YORUMLARI OKU (27)