Onedio Logo

Depreme Yakalanmış! Esra Erol'daki Muhabir Caner, Canlı Yayına Ev Kıyafetleriyle Çıktı

Kapak Görseli

İstanbul'da bugün arka arkaya meydana gelen depremler hem İstanbul hem çevre illeri epey korkuttu. Pek çok insan depreme yakalandıktan sonra soluğu sokakta aldı. Bunlardan biri de Esra Erol'da programındaki Caner Toygar oldu. Deprem anında evde bulunan Toygar, ailesiyle derhal dışarıya çıkarken Esra Erol canlı yayınına evden ayrılırken üzerinde bulunan ev kıyafetleriyle çıktı. Toygar, Esra Erol'a durumu canlı yayında bildirdi.

İstanbul'da bugün meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremle epey korktuk.

İstanbul'da bugün meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremle epey korktuk. Görseli

Deprem sonrasında en büyüğü 5.9 olan birçok artçı sarsıntı yaşanırken İstanbul'daki pek çok insan soluğu sokakta aldı. Evlerinde güvende hissetmeyen vatandaşlar toplanma alanları ve parklara akın etti. 

Esra Erol'da programında muhabir olarak yer alan Caner Toygar da deprem anında evde olan isimlerden. Deprem anında ailesiyle evden ayrılan Toygar, bugün yayına ev kıyafetleriyle çıkmak zorunda kaldı.

Muhabir Caner Toygar, deprem anında ev kıyafetleriyle dışarı çıkıp sonrasında eve geri dönmediğini açıkladı.

Muhabir Caner Toygar, deprem anında ev kıyafetleriyle dışarı çıkıp sonrasında eve geri dönmediğini açıkladı. Görseli

Toygar, kıyafetinden dolayı Esra Erol'dan canlı yayında özür dilerken ailesini güvenli bir alana götürdüğünü ve sonrasında hemen yayına geldiğini 'Böyle çıktım. Onları güvenli bir yere bıraktım. Böyle çıktım, ceket giyerim Esra hanım kusura bakmayın.' sözleriyle belirtti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Deprem Sonrası Yerli Diziler Bu Akşam Yayınlanacak mı? Yeni Bölüm Var mı?
Star TV'nin İddialı Dizisi Kral Kaybederse Kadrosuna Yeni Oyuncu
Uzak Şehir'in Demir'i Ferit Kaya'dan Şive İtirafı Geldi

Popüler İçerikler

Tazminatını 10 Yıldır Alamayan İşçi Erol Eğrek Holding Korumaları Tarafından Öldürüldü
Tazminatını 10 Yıldır Alamayan İşçi Erol Eğrek Holding Korumaları Tarafından Öldürüldü
Önce Paylaştı, Sonra Sildi! Espressolab Şubeleri Sahibinden Boykot Yapanlara: “Şimdi Daha Çok Havlasınlar”
Önce Paylaştı, Sonra Sildi! Espressolab Şubeleri Sahibinden Boykot Yapanlara: “Şimdi Daha Çok Havlasınlar”
62 Yaşındaki Adamı 4.5 Milyon Dolandırdığı İddia Edilen Fenomen ‘Mekselina’ Müge Anlı’yı Çılgına Çevirdi!
62 Yaşındaki Adamı 4.5 Milyon Dolandırdığı İddia Edilen Fenomen ‘Mekselina’ Müge Anlı’yı Çılgına Çevirdi!
YORUMLAR
23.04.2025

şu adam da muhabir ya...

23.04.2025

Deprem olmuş ailesini düşünüyor millet giydiği kıyafete takılıyor

24.04.2025

Profesyonel olmayınca böyle oluyor. Tabi Reyting yapmak lazım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ