Depremden Kurtuldular, Çadırda Yangına Yakanlandılar: Elif Mislina’dan Sonra Ablası Yeşim de Öldü

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde sorunlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Depremden kötü bir şekilde etkilenen Hatay'da depremzedelerin kaldığı çadırda yangın çıktı. Yangında yaşamını yitiren 4 yaşındaki Elif Mislina Eker'den, 24 gün sonra 17 yaşındaki ablası Yeşim Eker de hayatını kaybetti.

İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesinde depremzedeler için kurulan çadırda, 26 Mart'ta saat 02.00 sıralarında çıkan yangında 18 yaşındaki Ertuğ Veli Eker, kardeşleri Yeşim Eker ve Elif Mislina Eker yaralandı.

Durumu ağır olan kız kardeşler, önce Dörtyol Devlet Hastanesi'ne, ardından Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Kardeşlerden 4 yaşındaki Elif Mislina Eker, yangından 1 gün sonra hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Aynı hastanede hayati tehlike kaydıyla tedavisi süren ablası 17 yaşındaki Yeşim Eker de 24 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Kardeşinden 24 gün sonra ölen Yeşim'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR

Kader diyeni sikerim

20.04.2023

Rezalet üstüne rezalet! Hiçbir süreci adam akıllı yönetemeyeceklerse ne diye otururlar o koltuklarda, biz niye adam seçiyoruz başımıza. olan biteni kendi kendimize idare edeceksek neden ülke yönetiyor bunlar neden neden?!!! İşlerin bu noktaya gelmesinde kimin payı varsa sürüm sürüm sürünsün de ölemesin!

20.04.2023

Hiç bakan, göz kulak olan yok mu yaa? Soba yanarken uyunmaz ki. Soba söndürülmeden kim uyutuyor o çocukları yaa? Nasıl bir ihmal, dikkatsizlik?

20.04.2023

Soba sönünce gece nasıl soğuk oluyorsa artık 😔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ