Yakınlarını Kaybeden Uğur Aslan Depremzedelerle Dalga Geçenlere Gözyaşları İçinde İsyan Etti!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinde, depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'dı. Deprem felaketinin ardında ailesinin 11 üyesini Hatay'da enkaz altında kaybeden ünlü oyuncu ve şarkıcı Uğur Aslan, yaşadığı tarifsiz acıları katıldığı programda gözyaşları içinde anlattı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin sonucunda on binlerce vatandaşımız hayatını, evini ve yakınlarını kaybetti.

Büyük yıkıma sebep olan bu depremde Yargı dizisinin Eren komiseri Uğur Aslan, Hatay'da yaşayan abisi, yengesi ve yeğenleri olmak üzere ailesinden tam 11 kişiyi kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Şarkılar Bizi Söyler' programına konuk olan Uğur Aslan, deprem felaketinin ardından yaşadıklarını anlattı.

Konuşurken gözyaşlarını hakim olamayan oyuncu, depremi yeğeninin 'amca ne olur yardım et, enkazdan çıkamıyorum" sözleriyle öğrendiğini belirtti.

Konuşmakta zorlanan oyuncu, geçen sene evlendirdiği yeğeninin gelinliğine sarılarak çıkarıldığını söyleyerek herkesi gözyaşlarına boğdu.

Yaşadığı acının tarifi olmayan Uğur Aslan, böyle bir zamanda sabah ev kirası için 7.500 TL'ye anlaştığı adamın öğlen kirayı 8.500 TL'ye çıkardığını söyleyerek 'insanların vicdanı satılık' dedi.

Sosyal medyada deprem bölgeleriyle ilgili yapılan bazı paylaşımlara tepki gösteren Uğur Aslan, bu süreçte biraz sükunet ve merhamete bakılması gerektiğini belirterek orada yaşayan insanların yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

Bu durumu savaş gibi gören, sürekli deprem bölgesinde olduğunu ve iyileşmek için sürekli birilerine dokunmaya çalıştığını söyleyen Aslan, depremzedelerle dalga geçenlerle ilgili gözyaşları içinde 'yardım çığlığı atan adamla alay edemezsin' diyerek isyan etti.

Acılarımızın bu kadar basit olmadığını belirten oyuncu daha sonra Hüsnü Şenlendirici'nin klarnet çaldığı anlarda hüngür hüngür ağladı.

O anları buradan izleyebilirsiniz:

İlginizi çekebilir:

Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan Deprem Sonrası Yağmalama İddialarına İsyan Etti!
Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan Sema Ergenekon'la Hayatlarını Değiştiren Diziyi Anlattı
Hatay İçin Bir Yardım Çağrısı Daha! Yargı'nın Eren Komiseri Uğur Aslan Hatay'a Yardım Gitmemesine İsyan Etti!

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
27.03.2023

"sabah ev kirası için 7.500 TL'ye anlaştığı adamın öğlen kirayı 8.500 TL'ye çıkardığını söyleyerek 'insanların vicdanı satılık' dedi." Bizim insanımız işte acıdan rant devşirir sonra bir de maneviyat naraları atar bu ülkenin yarısından çoğu tam olarak budur hiç bir ahlaki ya da vicdani ilkesi yoktur dini imanı herşeyi paradır deprem olur evinin kirasını ikiye katlar, sattığı çorbanın suyun fiyatını ona katlar, sorsan hep haklıdır arz talep der çimento, demir der ama insanlık vicdan demez diyemez çünkü bunlardan hiç nasibini almamıştır.

Ah ne Uğur abim. Sen anlatıyorsun da oradaki şark kurnazları sadece dinliyor seni emin ol. Bir tanesi bile deprem döneminde hükümetin eksikleri için tek bir kelime edecek kalıpta da değil karakterde de değil. Biliyorum için yaralı, ama çok yanlış mecliste, çok yanlış kişilere dert yanıyorsun. Seni şahsen tanıyan biri olarak biliyorum ki yüreği güzel nadir insanlardansın. Allah sabır versin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ