Depremde Yakınlarını Kaybeden İnsanların Gözyaşlarına Boğulacağınız Paylaşımları

11 ilimizi etkileyen 6 Şubat depremleri 1. yılını doldurdu. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acısı ise bugün iki katına çıktı. Sevdiklerini kaybeden insanlarımızın yüreklerimizi dağlayan paylaşımları ise herkesi gözyaşlarına boğdu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen depremin 1. yılındayız. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Aileler yok oldu, anne, baba, kardeş, sevgili, nişanlı, eş, arkadaşlar toprak oldu.

Geride kalanlar her gün olduğu gibi bugün de büyük bir acıyla mücadele ediyor. Sevdiklerini kaybeden vatandaşlarımızın isyanını gördükçe kahrolduk. Nefes aldığımız için utandık!

Depremin 1. yılında da yakınlarını kaybeden insanlarımızın yüreklerimizi dağlayan paylaşımları herkesi gözyaşlarına boğdu.

Bizler de o paylaşımlardan bazılarını derledik.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Devamı...

Devamı...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

2023 Çoğumuz İçin Sadece 1 Aydı... 6 Şubat'ta Hayatta Kalan Depremzedelerin Duygulandıran Paylaşımları
Gökhan Zan Hatay'daki Anma Etkinliğinde Siyasileri Kovdu: "Bizi Terk Ettiniz"

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
06.02.2024

Deprem bölgesinde yaşamıyor olmama rağmen her şeyi en derinden hissettim. Acıları, haykırışları.. Enkaz altında kurtarılmayı beklerken iş bilmez beceriksizler yüzünden, ölüme terk edilen çığlıkları.. İş makinelerine yalvaran acılı insanları. Gönderilen yardımları yağmayalan şerefsizleri. Öylesi bir zamanda Kiraya, ekmeğe, suya zam yapan aşağılık fırsatçıları. Acılı insanlarımız için unutulmayacak yardımlar yapan, Haluk levent ve Oğuzhan uğur'a iftira eden aşağılıkları. Yetmezmiş gibi hedef gösteren siyasetçileri. Kızılayın hiç utanmadan parayla çadır satmasını. Hâlâ bugün vatandaşına sarf edilmeyecek sözlerin edilmesini. Gönderilen yardım kolilerine dahi, siyasi parti logoları yapıştırılmasını. Bu ahlaksızlıkları unutmadık. İhmalkârların yargı önünde hesap vermeyecek olmaları o kadar çok zoruma gidiyor ki. Bizler vicdansızlığın en dibini yaşadık! çok üzgünüm..Geride kalanlara sabırlar diliyorum..

06.02.2024

Kalanlar içinde katlanilması zor bir durum ne denirki sözler tükendi çok acı... Allah sabır versin depremde kaybedilen canların mekanları cennet olsun.. acınız acımız...

06.02.2024

Ağlamaktan okuyamadım, okuyamadığım için acınızı paylaşmadım sanmayın. Sizi çaresiz ve yalnız bırakanlar utanmaz ama ben insanlığımdan ve çaresizliğimden utandım. Özür dilerim yapamadığım her şey için, özür dilerim yardım edemediğim her can için... Özür dilerim...

06.02.2024

"schindler'in listesi" filminde en çok son sahneyi seviyorum. "Daha fazlasını kurtarabilirdim", diye ağlamasını. Keşke asıl düşünmesi gerekenler bu şekilde düşünmüş olsaydı. Kendim yaşamış gibi üzüldüm her olaya. Temennim bir daha yaşanmaması ama bu da yaşanmışı silmiyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ