Depremde Vefat Eden Suriyeli Dışında Diğer Tüm Cesetlerin Pis Koktuğunu Söyleyen Hoca Tepkilerin Odağında!

Mevlid-i Nebi Programı kapsamında Tahir Büyükkörükcü Cami'de cemaatle bir araya gelen Seyfullah Akyiğit isimli hoca, sohbetinde Hatay depreminde yaşanılan bir anı anlattı. Hatay depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın cansız bedenlerinin koktuğunu fakat bir tek kendisini 'peygamber aşığı' olarak tanımlayan Suriyeli kişinin kokmadığını söyleyen hoca, Gökhan Zan başta olmak üzere büyük bir kesimin tepkisini çekti.

6 Şubat tarihinde tüm Türkiye'de bir daha asla kapanmayacak bir yara açıldı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem, 11 ilde yıkıcı sonuçlara neden oldu.

Tüm Türkiye'nin yüreğini dağlayan depremde 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybederken yüzbinlerce vatandaşımız ise yaralandı. Milyonlarca kişinin etkilendiği depremin yaraları ise hala sarılmaya çalışılıyor.

Üzerinden 8 aya yakın bir süre geçmesine rağmen hala enkazların büyük bir çoğunluğunun kaldığı deprem bölgelerinden maalesef hala cansız bedenlerin çıkarıldığı iddiaları ise hepimizi derinden sarsıyor.

Hayatın tamamen durduğu deprem bölgelerinde acı hala dinmemiş, maddi ve manevi kayıplar herkesi perişan etmişti.

Hala içimiz yanarken Mevlid-i Nebi Programı kapsamında Tahir Büyükkörükcü Camii'de cemaatle bir araya gelen Seyfullah Akyiğit isimli hoca, sohbetinde yaptığı bir konuşmayla sosyal medyada gündem oldu.

Hatay'a cenaze yıkamak için giden hoca arkadaşlarının anlattıklarına sohbetinde yer veren Akyiğit "3-5 hafta geçti, cenazeleri yıkıyoruz. Tabii ki cenazeler kokmaya başladı. İçinden bir tane cenaze çıktı, hiç pis koku yok hatta içinden mis gibi koku geliyor. Araştırdık kim olduğunu..." diyerek sözlerine başladı.

Cenazesi diğerlerinin aksine mis gibi kokan kişinin 'peygamber aşığı' olarak bilinen bir Suriyeli'ye ait olduğunu söyleyen hoca, sosyal medyada tepki çekti.

O anları buradan izleyebilirsiniz 👇

Tepki gösteren isimlerin başında, deprem döneminde büyük çaba gösteren Hataylı futbolcu Gökhan Zan oldu.

twitter.com

Hemen ardından tepkiler çığ gibi büyüdü.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Peki siz bu sözler hakkında ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.10.2023

SİZ ARAP SİKİNE MERAKLI OLDUĞUNUZ İÇİN SİZE MİS KOKULU GELMİŞTİR.

Tek siken güç araplar olum adam haklı

01.10.2023

Bu hainin arkasında saf tutanda haindir. niye kimse soruşturma açmıyor?

hainlik nerede ?

01.10.2023

Ne utanmaz arlanmaz insanlar bunlar ya. İnsanlar öldü öldü arkalarından hala nasıl böyle iğrenç şeyler konuşup edebiliyorlar aklım almıyor. Morglara sığmadı insanlar, kefen bulamadılar ceset torbalarıyla battaniyelerle gömüldüler. Gerçekten kafayı yedirtecekler. Sığınmacı ve kaçak sorununu normalleştirmek için insanların acılarını deşmekte bile sorun görmüyor şuursuzlar. Bu dönemin siyasilerinin imamlarından da bu kadarı olur. Soytarı güldürür bunlar tiksinti, insanlıkla alakaları yok sadece şer akıyor çoğunun dilinden. Bunu dinleyen cemaat orayı terk etmedikçe, çıkışta da ırkçılık yapmaktan, halkı kin ve düşmanlığa sürüklemekten gözaltına alınmadıkça bu ve bunun gibiler böyle keyfî konuşmaya devam edecek.

TÜM YORUMLARI OKU (118)