Depremde Kaybettiği Kedisini 76 Gün Sonra Bulan Kadının Yaşadığı Mucize Gözlerinizi Dolduracak!

6 Şubat ve takip eden depremlerde açılan yaralarımızı hala canla başla sarmaya uğraşıyoruz. Binlerce vatandaşımızın ne yazık ki canını yitirdiği depremlerde bildiğiniz gibi pek çok depremzede, ailelerinin bir parçası olan tüylü dostlarını da enkaz altında kaybetti. Enkaz bölgelerinde sahipsiz kalan hayvan dostlarımızdan birisi de Pamuk isimli kediydi. Mucize gibi bir olay gerçekleşti ve Pamuk, depremin ardından geçen 76 günün sonunda Hatay, Armutlu'daki evin etrafında bulundu! 

Hikayeyi okumak için buyurun... 👇

Kaynak: Twitter / ogizliydi

11 ilimizi ciddi boyutlarda etkileyen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin üzerinden iki buçuk aydan uzun süre geçti ancak yaralarımız hala taze.

Binlerce canımızı kaybettiğimiz depremlerin ardından başta Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Gaziantep, Adıyaman ve Malatya gibi illerimizde depremzedeler hala memleketlerinde yaşam mücadelesi veriyor.

Depremin ilk günlerinde enkaz altındaki vatandaşlarımıza ulaşabilmek, canlarını kurtarmak için verdiğimiz çabalardan sayılı şekilde sağ kurtulan insanlar çıkmış ve gelen her haberle tekrar nefes alarak bir mucize yaşandığına şahit olmuştuk.

Kendileri sağ kurtulsalar da ailelerini, sevdiklerini ve en yakınlarını ne yazık ki kaybeden depremzedelerimizin canını yakan bir diğer konu da tüylü dostları yani evcil hayvanları oldu.

Köylerde ölen binlerce besi hayvanının yanı sıra, yüzlerce ailenin bir parçası olan evcil hayvanlar da depremler sırasında enkaz altında veya enkaz dolu şehirlerde sahipsiz kaldı.

Deprem bölgesinde evcil hayvanını kaybeden binlerce kişiden birisi de Twitter'da @ogizliydi kullanıcı isimli bir kadındı.

Hatay'ın Armutlu ilçesinde Pamuk isimli dünya tatlısı kedisini kaybeden kadın, sosyal medya üzerinden yardım istemişti ancak maalesef aylarca bir geri dönüş alamamıştı.

Depremden bu yana geçen 76 günlük bu uzun sürecin ardından kendisi mucize gibi bir olay yaşandı, kedi Pamuk evin yakınlarında bulundu!

O göz dolduran anları buradan izleyebilirsiniz 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Genç kadın ayrıca bu zorlu süreçte başına gelen korkunç olayları ve yaşadığı çaresizliği anlattı;

Tüm bu yaşadıklarının ardından kedisine kavuşması ise sosyal medya kullanıcılarını epey mutlu etti...

Bizler Pamuk'un umut veren hikayesini gözlerimiz dolarak okuduk, aylardır sevdiklerinden bir haber bekleyen tüm insanlarımızın da aynı sevinci yaşaması dileğiyle... ❤️

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Depremde Sol Bacağını Kaybedip Hayata Yeniden Başlayan Hataylı Depremzedenin Paylaşımlarını Görmelisiniz
6 Saat Enkaz Altında Kalan Hataylı Depremzedenin Anbean Yaşadığı Korkunç Gerçekleri Okumalısınız!
İlk Bayram Çok Buruk! Depremde Sevdiklerini Kaybeden Depremzedelerin Yürek Dağlayan Bayram Paylaşımları

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!