Depremde Hayatını Kaybeden Türklerin ‘Koktuğunu’ Söyleyen Hoca Hakkında Soruşturma Başlatıldı

İmam Seyfullah Akyiğit, Konya’da bulunan Tahir Büyükkörükçü Camii'nde verdiği vaaz esnasında söylediği sözlerle infial yaratmıştı. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının cesetlerinin kötü koktuğunu ancak Suriyeli bir kişinin cesedinin kokmadığını söyledi. Diyanet İşleri Başkanlığı, tepki çeken imam hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Mevlid-i Nebi Programı kapsamında Tahir Büyükkörükcü Camii'de cemaatle bir araya gelen Seyfullah Akyiğit isimli bir hoca deprem sonrası yaşadığı bir anını anlattı.

Akyiğit, Kahramanmaraş ve çevre illerde hayatını kaybeden depremzedeler hakkındaki açıklamalarla gündem yarattı.

Cenaze yıkamak için Hatay'a giden Akyiğit arkadaşlarının anlattıklarını aktarmış ve söylediği sözlerle tepkilerin odağı oldu.

Akyiğit adlı hoca "3-5 hafta geçti, cenazeleri yıkıyoruz. Tabii ki cenazeler kokmaya başladı. İçinden bir tane cenaze çıktı, hiç pis koku yok hatta içinden mis gibi koku geliyor. Araştırdık, sorduk Suriyeli bir kardeşimizmiş” sözlerini sarf etmişti.

Eleştirilerin hedefi olan imam hakkında düğmeye basıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, imam hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İlginizi Çekebilir

Depremde Vefat Eden Suriyeli Dışında Diğer Tüm Cesetlerin Pis Koktuğunu Söyleyen Hoca Tepkilerin Odağında!
Hayatını Kaybeden Türk Depremzedeler İçin ‘Kokuyordu’ Diyen Hocadan ‘Siyaset’ Savunması

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
03.10.2023

Bizans Usulü Türkleri aşağılayan bu Hocayı aslında soruşturmuyacan, aksine Bizans Usulü Çarmağa gerecen+Kırbaçlıyacan+Kızgın İşlerle Bedenini Dağlıyacan ve Rahatlatacan Hocayı, sonrasında Hoca belki Normal Türk İnsanı haline dönüşür bence.

Darısı Hatay'ı Arap toprağı ilan eden Halil Konyak, pardon Konakçı'nın başına.

HalİT'in sesi çıkmıyor bu ara ama çıkar elbet.. Yine kutsal Türk vatanına, Türk'e ve onun Başbuğ'u Atatürk' e nesepsizce saldırır soysuz it, Damat Halil..

03.10.2023

Daha iyi bir yere atanır soruşturma sonrası🥰🥰🥰

TÜM YORUMLARI OKU (40)