Depremde Hayatını Kaybeden Taha Duymaz'ın YouTube Hesabını Satın Alan Kişi İlk Kez Açıklama Yaptı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı alan Hatay'da binlerce vatandaşımızı kaybettik. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, depreme halasının Hatay İskenderun'daki evinde yakalanmış ve 12. günün sonunda enkazdan cansız bedeni çıkartılmıştı... Bu süreçte Taha hakkında ortaya atılan komplo teorilerinin arasında yer alan 'Taha Duymaz'ın YouTube hesabı satışa çıkartıldı' haberleri doğru çıktı ve hesabı satın alan Ahmet Suphi Kaplan olayla ilgili ilk kez konuştu!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketi belki de en çok Hatay ilimizi vurdu.

6 Şubat depremi sonrası yüzlerce artçı ve beraberinde birçok farklı şiddette bağımsız depremler meydana gelen Hatay ilindeki felaket yüreğimizi yakmaya devam ediyor...

Hatay'da kaybettiğimiz binlerce vatandaşımızın arasında sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da vardı... Taha ile Melek ve Umut isimli iki kardeşinin cansız bedenleri 12. günün sonunda enkaz altından çıkartıldı.

Doğduğu günden itibaren birçok farklı sıkıntıyla başa çıkmaya çalışan, linçlenen, dalga geçilen ve hatta hakaretlere uğrayan 20 yaşındaki Taha, artık yoktu...

Bu süreçte hakkında onlarca farklı komplo teorisi ortaya atılmış hatta reklam için enkaz altındaymış taklidi yaptığı bile iddia edilmişti! Başta ablası olmak üzere ailesinin de Taha üzerinden prim yaptığı konuşuluyordu.

Tüm Türkiye tek yürek olmuş enkaz altında kalan vatandaşlarımız için yardım çığlıkları atıyorduk. Bu çığlıklardan birisini de Taha için attık fakat başarılı olamadık.

O çok kırdığımız, üzdüğümüz belki de hakkına girdiğimiz Taha Duymaz'ın cansız bedeni, 16 katın moloz yığını altından çıkartıldı.

Bu sırada Twitch yayıncısı Tolunay Ören, depremden önce Taha Duymaz'ın YouTube hesabının satılığa çıkartıldığını söyledi.

'Taha Duymaz YouTube Hesabı' isimli satılık ilanı Ahmet Suphi Kaplan isimli şahıs tarafından yüklenmişti.

Olayın muhatabı Ahmet Suphi Kaplan açıklamada bulundu 👇

Taha Duymaz ve Melek Duymaz ile iletişime geçtiğini söyleyen Kaplan, Taha'nın TikTok ile Instagram'a ağırlık vermek istediğini ve sonrasında ise bir iş yeri açmak istediğini söyleyerek yetişemeyeceğini belirterek YouTube hesabını satışa çıkartmak istemiş.

En son ise 23 Ocak'ta iletişime geçmişler. Ödemeyi ise Taha Duymaz'ın da ölüm haberini duyuran Ahmet Ragıp Narin'e yapmış.

Kanalı kendi içeriklerini yayınlamak için satın aldığını belirten Ahmet Suphi Kaplan, bundan sonra kanala hiçbir video yüklemeyeceğini duyurdu. Menfaat peşindeki kişiler hakkında ise "Allah'a havale ediyorum" dedi.

Açılamanın sonunda ise satın alma işlemleri sırasında aldığı dekontu paylaştı.

Peki siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Enkaz Altında Kalan Fenomen Taha Duymaz ile İlgili Ortaya Akılalmaz Bir Komplo Teorisi Atıldı!
Depremde Enkaz Altında Kalarak Hayatını Kaybeden Taha Duymaz'ın İmkânsızlıklarla Dolu Hayat Hikâyesi
Taha Duymaz'ın Enkaz Altında Olmadığını Söyleyen Seyhan Soylu, Son Açıklamasıyla Yerden Yere Vuruldu
Hayatını Kaybeden Taha Duymaz'ın Armağan Çağlayan'ın Programında Söylediği Sözler Yürekleri Yaktı

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
26.02.2023

Yemin ediyorum yorumlarda beyni olan bir allahın kulu yok. Adam depremden 2 ay önce parasını alıp hesabını satmış. Şuan hesabı alan adama neden sövüyorsunuz ?

26.02.2023

Genceciktin daha…Hayallerin vardı…Tıpkı diğer binlercesi gibi…İnşallah çok güzel bir yerdesindir, aşağılık zorba insanlardan uzakta huzur dolusundur…Şu çocuğun artık ölüsünü bari rahat bırakın yaa yeter.

26.02.2023

Yahu ne uzadı bu konu bee düşülmüş kanalı ne oldu yok kimde kime devrettiler istersen 10 m lik kanal olsun milyonlar getirsin giden gitmiş ne önemi var bu saatten sonra o kanalın takipçileri bu çocuğun kendisi için takip etmiyo mu arkadaş gitti çocuk gitti yok artık bırakın yakasını hay skeyim kanalını yahu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ