Depremde Hayatını Kaybeden Çocuklar İçin Enkazlara Balonların Asılması Tepki Çekti!

Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremin ardından bazı bölgelerde arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok enkaz da kaldırılıyor. Arama kurtarma çalışmalarının bittiği bazı enkazlara da hayatını kaybeden çocuklar için renkli balonların asılması dikkat çekti ve sosyal medyada bu duruma tepki yağdı.

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilimizde binlerce vatandaşımızı kaybetmemize neden olan depremin bugün 15. günündeyiz.

Bir yanda birçok depremzede enkaz altında kalan yakınlarını beklerken diğer yanda da çalışmaların bittiği enkazlar da kaldırılmaya başlandı.

Arama kurtama çalışmalarının bittiği bir enkaz da gündem oldu. Hayatını kaybeden çocuklar için enkaza asılan balonlar dikkat çekti.

Video kaynak: Adem Metan

Fakat bu balon romantizmi sosyal medyada tepki çekti. Birçok kullanıcı çocukların hayatını kaybetmesine neden olan müteahhitlerin fotoğraflarının asılması gerektiğini belirterek eleştirdi.

Sizce bu romantizm gerekli miydi? Haydi yorumlarda konuşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Depremzedelerle İlgili Yapacağı Yeni Programına Tepki Yağdı!
Saatlerce Enkaz Altında Kalan Bir Depremzede Yaşadığı Her Şeyi Tek Tek Twitter'da Anlattı!

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
20.02.2023

Hangi ruh hastası o.çocuğunun fikriydi bu acaba?

20.02.2023

şuna gösterilen tepkinin yarısını o.ç. mütehaitlere gösterseydiniz keşke. bence çok çarpıcı olmuş. bu görselleri her inşaat firmasının duvarına, belediye binalarına asmak lazım. bakın siz işinizi iyi yapmayınca çocukların hali ne oluyor diye

20.02.2023

Bu balonları orada evladını, ailesini kaybedenler astıysa bir şey demiyorum. Muhtemelen sosyal medyaya içerik üreten geri zekalı gönüllüler yaptı. Sizin aklınızı sikeyim ya. Hoş bir şey mi bu yaptığınız...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ