Depremde 10 Milyon TL'ye Satılan Villalar da Yıkıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, 7 ile 10 milyon TL arasındaki ücretlerle satılan villalar da yıkıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden Malatya’da yüzlerce bina çöktü, çok sayıda kişi de hayatını kaybetti.

Kent merkezi ve birçok ilçede büyük hasara yol açan deprem, Yeşilyurt ilçesinde villaların bulunduğu Şahintepesi mevkisinde de yıkıma neden oldu.

Ücretleri 7 ile 10 milyon TL arasında değişen villalar, kısmen yıkıldı; bölgede yarıklar oluştu.

Denetimlerde, villaların ağır hasarlı olduğu belirlendi. Burada oturan villa sahipleri ise bölgeyi terk etti.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
10.03.2023

villaların çoğu zaten sallapati yapılıyor, doğru dürüst temel yok, alt kata 90 m2 tuğla çevir, üste 120 m2 alan ekle al sana villa.

10.03.2023

10milyona villa alıyorsun, karşında kocaman bir duvara bakıyorsun. elini uzatsan komşunun balkonundasın. bir de depremde yıkılıyor.

10.03.2023

cümle bozuk. depremde 10 milyon TL ye satilan binalar mi yıkıldı yoksa 10 milyon TL ye satilan binalar depremde mi yıkıldı

10.03.2023

Virgülün önemi :)

Bina çökmediğine göre kolonlar doğru yapılmış gibi duruyor, ilk fotoğrafta kolon görünüyor patlamamış. Sorun yığma tuğlalardan kaynaklı gibi. Perde beton kullansaymış sorun kalmazdı. 10 milyona villa satıp niye kullanmamış asıl soru bu bence? Nasıl bi para kazanma iştahı bu. Şimdi villaları hasar almasaydı millet peşinde kuyruk olurdu. 10'a sattığını 15'e de satardı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ