Depremzedeler İçin Topladığı Paraları Zimmetine Geçirdiği İddia Edilen Kaymakam Tutuklandı

Depremzede ve yoksul aileler için para toplayıp kendi hesabına geçirdiği iddia edilen Adana'nın Yüreğir ilçesinin kaymakamı Mustafa Kılıç tutuklandı.

Adana'nın Yüreğir ilçesi Kaymakamı Mustafa Kılıç hakkında, depremzede ve yoksul aileler için yardım parası toplayıp zimmetine geçirdiği iddiasıyla geçen ay soruşturma açıldı.

Vali yardımcılığına atanmıştı

İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından incelemeye alınan Kaymakam Mustafa Kılıç, 2 hafta önce görevden el çektirilip Niğde vali yardımcılığına atandı.

Ancak Kılıç, hakkındaki iddialar nedeniyle açığa alınıp yeni görevine başlatılmadı. İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin hazırladığı rapor üzerine Kaymakam Mustafa Kılıç, dün Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Tutuklandı

İfadesinin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen Kaymakam Kılıç, tutuklandı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sosyete Dünyasını Yasa Boğan Ölüm Haberi: 30 Yaşındaki Leyla Mizrahi Uykusunda Hayatını Kaybetti
Kargo Tesliminde Yeni Dolandırıcılık Uyarısı: Teslim Alırken Attığınız İmzaya Dikkat
Hakkında Yakalama Kararı Bulunan Şeyma Subaşı'dan İlk Sözlü Açıklama Geldi!
YORUMLAR
15.07.2023

Yahu yolsuzluk yaptı diye kaymakam mı tutuklanır ya, akıl almaz bir memleketiz.

15.07.2023

Paylaşmamıştır da ondan.

15.07.2023

arka kapıdan çıkar

TÜM YORUMLARI OKU (15)