Deprem Tatbikatında Kendini Rolüne Fazla Kaptırıp Bayılan Kadın

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ile Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri tarafından Antalya'da düzenlenen deprem tatbikatı, gerçeğini aratmadı. Senaryo gereği enkaz altında kızı kalan Perinaz Öbüş, Oscarlık performans sergilerken, 'Kendimi fazla kaptırdım, başım ağrıdı, çok gerçekçiydi, çok kötü oldum' dedi.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
‘Köyün Tamamı Terör Yanlısı’ Diyen Öğretmen Hakkında Yeni Gelişme: “Ne Açığa Alındı Ne de Sürüldü”
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
21.10.2016

işte böyle insanlarla yaşıyoruz bu ülkede.... beyin bedeva

Pasif Kullanıcı
22.10.2016

Keske sadece o insanlarla yasasak ama maalesef senin gibileri de var. 1. On yargilisin, kadinin neden niye o hale geldiginin bilmiyorsun. Konu Deprem ve ulkemiz maalesef deprem bolgesi. Yakin zamanda ciddi deprem yasadik ve hala bunun travmasini atlatamayan insanlar var icimizde. Belki bu kadin onlardan birisi. 2. Duygusuzsun, Belki bu kadin sahsen deprem yasamadi ama belki yakin cevresi, ailesi yasadi veya sadece tv de gordu ama onu derinden etkiledi. Yasananlara empati yapti, ''bu bir insani durumdur, bilmiyorsan diye'' 3. Hadsizsin, Insanligin Hadleri vardir bunlardan birisi kucumsememek veya tersi kendini buyuk gormemektir. 4. Bedava (senin tabirinle, bedeva) oldugu icin zaten senden de var.

21.10.2016

abla niye gereksiz stres yüklüyosun kendine muş gibiydi hani ya :<

21.10.2016

salın ablamı hollywooda ablamın önünü kesmeyin bi oscar alcak gelcek, leonardo di capriodan daha parlak bir kariyeri olacak en az 3 oscarı var bu ablanın salın ablamızı gitsin

TÜM YORUMLARI OKU (16)