Deprem Sırasında Bina Duvarlarının Patlayıp Yarıldığı Bu Görüntüler Dehşetin Boyutunu Gözler Önüne Seriyor

6 Şubat günü Kahramanmaraş, Pazarcık’da meydana gelen deprem 7,7 ve Elbistan ilçesinde meydana gelen deprem ise 7,6 büyüklüğündeydi. AFAD'ın yaptığı açıklamaya göre 7,7 büyüklüğündeki ilk deprem 65 saniye, ikinci deprem ise 45 saniye sürdü. İki depremle bölge yaklaşık 2 dakika boyunca çok ciddi şekilde sarsıldı. Bu sarsıntılar çok sayıda binanın kullanılamaz hale gelmesine sebep oldu.

Deprem sırasında insanlar kendilerini can havliyle dışarı atmaya çalıştı.

Adana’da bir binada insanların kaçışı sırasında kameralara yansıyan bu görüntüler yaşadığımız felaketin boyutunu net bir şekilde ortaya koyuyor.

Bir İnşaatçı Yaşadığımız Yıkımların Asıl Sorumlusunu Anlattı: “Yapılan İnşaatlardan Müteahhit Sorumlu Değil”
Adıyaman'da Yıkılan Bir Cami Minaresi Yakınındaki Binanın En Üst Katını İkiye Böldü
Depremden Sonra Hatay'ın İlçelerindeki İlk 2 Gündeki Durumu Saati ve Konumlarıyla Birlikte Paylaşan Gazeteci

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
02.03.2023

Ben anlamıyorum. Yıllardır deprem oluyor yıllardır! Hala ''wow duvar nasıl patladı'' Depremin şiddeti! Gibi mal mal haberler yapılacağına keşke depremden sonra neler yapılır, deprem çantası nasıl hazırlanır, deprem anında yapılacaklar gibi haberler sunsanız.. Sanki deprem ilk defa olan bir şeymiş gibi sürekli ota boka şaşırılması birkaç ay sonra her şeyin unutulması çok sinir bozucu.. Bugünde deprem olabilir, yarında olacaktır ve dünya yok oluncaya kadar depremler olacak.. Artık şiddetini görün diye 10 ilden birinin mobese görüntülerini araştırmasanız. 45 bin insan ölmüş amk kanalları hala depremin şiddetini göstermek için betonun patlamasını gösteriyor. 45 bin ölüden daha ağır şiddet olur mu.

01.03.2023

Deprem anında aklımı kaçırıp merdivenlerden kaçmaya calısmam inşallah. En tehlikeli yer apartman boslukları merdivenler 🤦🏻‍♀️

01.03.2023

annem beni tutmasa ben o anki panikle 5. kattan dışarı kaçıyordum tuttu da etraf sakinleyene kadar bekleyip öyle indik o an insan çok sağlıklı düşünemiyor maalesef😔

01.03.2023

duvarların patlaması ağır hasar değildir önemli olan taşıyıcı yani kolonların patlamamasi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ