Deprem Molozlarının Döküldüğü Köyde Yaşayan Vatandaştan Acı Sözler: 'Dökülen Molozlardan 14 Cenaze Çıkmış'

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından başlatılan enkaz kaldırma çalışmaları ile toplanan molozlar farklı noktalara dökülüyor. Daha önce de birçok kişi tarafından molozların zehirli kimyasallar saçtığı konusunda uyarılar yapılmış ancak yine de molozlar insanların yaşam alanlarına yakın yerlere dökülünce tepkiler olmuştu.

Malatya’da da köylerine moloz dökülmemesi ve dökülen molozların kaldırılması için bölgede nöbet tutmaya başlayan vatandaşlar, kimyasal zehirlenme tehlikesi ile karşı karşıya kaldıklarını belirtip, yaşam alanlarına asbest tehlikesi saçan molozların dökülmesini istemediklerini belirttiler.

O depremzedelerden birisi ise köylerine dökülen molozlardan 14 kişinin cansız bedeninin çıktığını belirtti.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
07.04.2023

Böyle bir şey bekliyordum ben kayıp ilanlarından sonra. Çok yakın bir arkadaşımın oğlu hâlâ bulunamadı ne cenaze var ne yoğun bakımda ne kimsesizler mezarlığında ne alınan dna var. Yer yarılıp içine girmedi ya 25 yaşında çocuk yok ortada. Daha niceleri vardır böyle. Bizim gözümüzde canlandığında kabus dediğimiz şeyleri insanlar yaşadı, yaşattılar. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun belli ki ondan başka kimseleri yok

07.04.2023

basınız sağolsun. muhtemelen ilk ses aldıkları kişileri kuratardılar, sonra ölüler çıkartıldı. ama ailelere ulasılamadığı için içerde kaç kişi olduğunu da bilmediklerinden molozları kaldırmaya giriştiler. ve kepçelerle kaldırdıkları için insanların da o kepçelerin içinde gitmiş olabileceğini düşünüyorum.özellikle küçük çocuk ve bebek cesetleri çok küçük oldukları için farkedilemiyor olabilir. enkazın boş enkaz gibi değil de didik didik aranarak kaldırılması lazım ama tabi iş işten geçmiştir çoktan.

Bu size acı mı geldi. Hepsi AKP ve MHP sayesinde.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ