Deprem mi Oldu, Nerede Deprem Oldu? 17 Ocak Salı AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

Yaşanan son depremler günün erken saatlerinden bu yana araştırılıyor. Yaşadığı bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar 'deprem mi oldu?' sorusunun yanıtını bulmak için arama motorlarına yöneldi. Son dakika depremleri sarsıntı hisseden kişiler tarafından sorgulanıyor. Meydana gelen tüm depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından kamuoyuna duyuruluyor. Peki 17 Ocak deprem mi oldu, nerede deprem oldu?İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi 17 Ocak Salı 2022 son depremler listesi… 

Yaşanan son depremler gündemin öne çıkan konularından bir tanesi oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi ülkemizde ve çevre ülkelerde yaşanan depremlere dair verileri paylaşıyor.

Meydana gelen depremler yaşadığı bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından günün erken saatlerinden bu yana araştırılıyor.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi meydana gelen depremlere ilişkin büyüklük, derinlik ve merkez üssünü anlık olarak paylaşıyor.

17 Ocak Salı Son Depremler Listesi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin paylaştığı deprem veriler göre; Van Tuşba'da 2.1, Elazığ Sivrice'de 1.2, Gaziantep Şahinbey'de 1.8, Çanakkale Ayvacık'ta 2.3, Ağrı Eleşkirt'te 1.6 ve Hatay Altınözü'nde 2.0 büyüklüğünde depremler meydana geldi. 

Kandilli Rasathanesi Son Depremler

AFAD Son Depremler

AFAD Deprem Listesi

Kandilli Rasathanesi Deprem Listesi

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti