Deprem mi Oldu? 28 Aralık Nerede Deprem Oldu? AFAD-Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

28 Aralık son depremler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Deprem izlem merkezi olarak görev yapan AFAD ve BOUN Kandilli Rasathanesi tarafından son dakika deprem verileri anlık olarak yayınlanıyor. Akdeniz'de meydana gelen depremler küçük boyutlu depremler ülkenin farklı bölgelerinde nerede deprem oldu sorularının cevaplarının araştırılmasını yol açıyor. Peki 28 Aralık son dakika depremler neler? İşte AFAD, BOUN Kandilli son depremler listesi…

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve  AFAD verileriyle son depremlerin merkez üssü konumunu ve deprenin şiddeti gibi bilgileri edinmek mümkün. Kandilli Rasathanesi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 28 Aralık 2021 Salı günü meydana gelen son depremlerin listesi…

Ülkemizde Meydana Gelen Depremler

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre Türkiye'de kaydedilen son deprem Niğde - Merkez'de bugün saat 10:05'da 1.4 büyüklüğündeki deprem meydana geldi.

Akdeniz'de Deprem!

Bugün Akdeniz'de Rodos Adası açıklarında saat 10:26'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 49.7 km derinlikte meydana geldiği tespit edildi.

28 Aralık AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

AFAD ve BOUN Kandilli Rasathanesi, hem ülkemizde hem de komşu ülkelerde meydana gelen depremleri liste halinde takipçileri ile paylaşıyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİAFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor