Deprem mi Oldu? 17 Ekim Pazartesi 2022 AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

Ülkemizde meydana gelen son depremler ülke gündeminde önemli bir yer tutuyor. 'Deprem mi oldu?' sorusu sabahın erken saatlerinden bu yana yaşadığı bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından araştırılıyor.  Kandilli  Rasathanesi ve AFAD, Türkiye'de ve komşu ülkelerde meydana gelen son dakika depremlerine dair tüm verileri güncel olarak paylaşıyor. Peki en son deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre 17 Ekim Pazartesi 2022 deprem listesi...

Türkiye aktif fay hatları üzerinde konumlanan bir ülke olmasından dolayı sıkça deprem meydana gelebiliyor.

Sayısız küçük çaplı depremin meydana geldiği ülkemizde zaman zaman büyük şiddetli depremler de yaşanıyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi ise ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremlerin verilerini resmi hesapları üzerinden paylaşıyor. Bu veriler içerisinde depremin boyutu, derinliği ve merkez üssü gibi  veriler yer alıyor.

17 Ekim Pazartesi Son Depremler Listesi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin paylaştığı deprem veriler göre; Aydın Gözkaya'da 1.7, Akdeniz açıklarında 2.4, Aydın Koçarlı'da 1.6 ve 2.3 ve Van Mollakasım'da 2.5 büyüklüğünde depremler meydana geldi. 

Kandilli Rasathanesi Son Depremler

AFAD Son Depremler

AFAD Deprem Listesi

Kandilli Rasathanesi Deprem Listesi

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili