Deprem Felaketi Sürecinde Yayın Hayatına Ara Veren 'Kısmetse Olur Aşkın Gücü' Bugün Yayınlanmaya Başlayacak!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından televizyon kanalları yayın akışına ara vermişti. Yas süresince dizi ve film yayınlamayan televizyon kanallarının yanı sıra YouTube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı da deprem felaketi sebebiyle yayın hayatına ara verdiğini duyurmuştu. Kısmetse Olur yetkililerinin bugün duyurduğu açıklamaya göre program bugün kaldığı yerden devam edecek. Bölüm gelirleri ise deprem bölgelerine bağışlanacak.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 11 ilde de yıkıcı sonuçlara neden olan 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı.

Depremin meydana geldiği 6 Şubat Pazartesi gününden itibaren 7 gün milli yas ilan edilirken televizyon kanalları da yayın akışına ara vermişti.

Depremin gerçekleştiği gün eleme gecesi bölümünü YouTube üzerinden yayınlayacak olan olan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı da yayın hayatına bir süre ara vereceğini açıklamıştı.

Yasın bitmesinin ardından televizyon kanalları yavaş yavaş yayın akışlarına geri dönerken bir haber de Kısmetse Olur programının yetkililerinden geldi.

Programın yetkilileri, bugünden itibaren kaldıkları yerden devam edeceklerini açıkladılar.

Yetkililer resmi Instagram sayfalarında bugün yayın hayatına geri döneceklerini ve bölüm gelirinin deprem bölgelerine bağışlanacağını duyurdu.

'Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmen, sevenlerine başsağlığı ve tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu akşam 18.30’da yayınlayacağımız yeni bölümden elde edilen gelirin tamamı depremden etkilenen bölgelere bağışlanacaktır.'

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Kısmetse Olur'da Büyük Şok! Dışarda Görüştükleri Öğrenilen Gelin ve Damat Adayları Evden Diskalifiye Edildi!
Televizyonlar Normal Yayın Akışına Ne Zaman Dönecek? Dizilerin Yayın Tarihi Belli Oldu mu?
Müge Anlı Sosyal Medyada Programın Ertelendiğini Duyurdu: Müge Anlı Ne Zaman, Hangi Gün Başlayacak?

Popüler İçerikler

Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
17.02.2023

izlim de katkım olsun

17.02.2023

yok mu ya bu tarz programlar Türk aile yapısını bozuyor diye yorum atacak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ