Deprem Eylemine Sert Müdahale: 100'e Yakın Gözaltı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ortaya çıkan skandallara ilişkin düzenlenen eyleme polis sert müdahalede bulundu. Eylemde 100'e yakın kişinin gözaltına alındığı söylenirken, gözaltına alınanlar arasında SOL Parti PM Üyesi Alper Taş ve İstanbul İl Başkanı Deniz Demirdöğen'in de bulunduğu öğrenildi. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki ağır yıkım nedeniyle oluşan can kayıpları ve ortaya çıkan skandallara ilişkin tepki ve protestolar devam ediyor.

SOL Parti üyeleri "Hükümet istifa" sloganı atarken polis partilileri çembere aldı ve partililere müdahale etti. Polisin müdahalesinde aralarında SOL Parti MYK Üyesi Alper Taş ve İstanbul İl Başkanı Deniz Demirdöğen’in de bulunduğu 100'e yakın parti üyesi gözaltına alındı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
01.03.2023

Nereye kadar susturabilecekler... ... İnsanlar heryerden her kesimden ses çıkarmaya başladı... ... Sokağın sesini tv yayını gibi kesemezsiniz... ... 😡😡😡

01.03.2023

"Stadda siyaset olmaz, sokakta olmaz, sosyal medyadan hiç olmaz. Sus ve vergini vermeye devam et "

01.03.2023

Dün akşam bir grup Ankara, Yüksel Caddesi’nde “Hükümet İstifa” eylemleri yapmak istedi. Konur Sokakta toplanmaya başladıklarında resmen ordu halinde bir yığın polis direkt olarak müdahale etti. Eylemciler Zaytung Zone adlı kafeye sığındı. Polis eylemcileri orada sıkıştırdı. Kafede oturanlar eylemcilere katıldı ancak çıkmaya çalışanlar kafe içerisinde Polis ordusundan dolayı mahsur kaldı. Kafenin dışarısında ise polis Konur Sokağa girmek isteyenleri almıyordu. Videolar da mevcut!

01.03.2023

Konur sokağa girmek isteyen üç kız polise “Özgürlükten” bahsederken polis kızları itip kakmaya başladı. O sırada mahsur kaldığım kafenin içerisinden bu polislere bağırdım. Kızları rahat bırakmalarını söyledim. Kızların başına bir şey gelecek korkusu ile kızlara gitmelerini söyledim. Keza muhtemelen 17-18 yaşlarında idiler. Polisin biri bana çenemi kapamamı söyledi, ben karışmayacakmışım. Daha sonrasında ağzının payını misli ile aldı. (Ne söylediğim önemli değil) Söylediklerimden sonra diğer polisler bu bağıran şerefsizi geri çekti.

TÜM YORUMLARI OKU (21)