‘Deprem Çalışmalarından İstifa Etti’ İddialarına Naci Görür'den Açıklama

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, görevinden istifa ettiği söylentilerinin eski olduğunu ve 2014 yılında İTÜ'den emekli olduğunu açıkladı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, istifa edeceğine dair iddialara yanıt verdi.

X hesabından açıklama yapan Görür, istifa söylentilerinin eski olduğunu ve 2014 yılında İTÜ'den emekli olduğunu ifade etti.

Görür ayrıca, birçok özel üniversitenin kendisine çeşitli görevler teklif ettiğini ancak Türkiye'deki üniversitelerle ilgilenmediğini belirtti.

Instagram’ın Kapatılmasında Kritik Saatler: Instagram Bu Gece Açılabilir ya da Kalıcı Olarak Kapanabilir!

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
03.08.2024

adam istanbul depreminin olacaği marmara denizine tekneyle gitti uçakla gitti helikopterle gitti denizaltıyla gitti her yerini inceledi bilimsel kanıtları ortaya çıkardı tüm dünya kabul etti. sıkışan enerji bir gün patlayacak her aklı başında insan anladı. bizim millet anlamadı. yorumlara bak. gerçeklerden korkuyorsanız ne diye hayattasınız? şeyma subaşı demis biri zır cahil. bu adam maraş depreminden önce yüz defa deprem olcak orada dedi. belediye başkanı da senin kafada. boşver olacaksa olsun demiş. sonuç enkaz altında kalanları izlerken vicdanlarımız sızladı. tedbirli olun diye yırtınıyorda kime diyor işte...

03.08.2024

Hiç eder mi ? Bilimin şeyma subaşısı…

03.08.2024

Deprem Dede ; Ahmet Mete Işıkara vardı bir ara, her deprem öncesi, sırası ve sonrasında kanal kanal dolaşır korku salardı. Şimdi o rahmetli oldu. Yerine kimi bulalım dediler. Bu değerli bilim insanı Naci Görür Beyefendiyi getirdiler. O da aynı şekilde deprem öncesi ve sonrası kanal kanal geziyor. Tek yaptıkları verdikleri bilgi ile korku anksiyete yaşatmak. Bilim adamının yeri tv kanalı değil. Çözümde korku salınmış halkta değil. Devlet, işveren ve işçi üçlüsünü bir araya getirip çözüm üretmekte...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ