Onedio Logo

Deprem Boyunca Yaptığı Yardımlar ve Emekleri İçin AFAD Tarafından Oğuzhan Uğur'a Teşekkür Belgesi Verildi

Kapak Görseli

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli deprem afetinde yaptığı maddi yardımlar ve çabaları için Babala TV sunucusu Oğuzhan Uğur'a teşekkür belgesi verdi.

Türkiye tarihinde asla unutulamayacak acı tarih: 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli deprem afeti, sayısız canın yitmesine ve bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasına yol açtı.

Türkiye tarihinde asla unutulamayacak acı tarih: 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli deprem afeti, sayısız canın yitmesine ve bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasına yol açtı. Görseli

Deprem zamanı ve sonrasındaki süreçte sahada aktif olarak aksiyon alan ve çalışan isimlerden biri de sunucu Oğuzhar Uğur'du.

Deprem zamanı ve sonrasındaki süreçte sahada aktif olarak aksiyon alan ve çalışan isimlerden biri de sunucu Oğuzhar Uğur'du. Görseli

Gerek yardımların ulaşması gerek deprem sonrası kimsenin unutmaması için çaba gösteren Oğuzhan Uğur, bu süreçte yaptığı işlerle takdirleri toplamıştı.

AFAD, bu süreçte maddi manevi hiçbir yardımını esirgemeyen sunucu isme bir teşekkür belgesi yolladı.

Uğur, belgeyi Instagram hesabında hikaye olarak paylaştı.

www.instagram.com

Oğuzhan Uğur'a verilen belgeye birbirinden farklı yorumlar geldi.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Sizin konuya dair düşünceleriniz neler? Buyurun 👇

twitter.com

İlginizi çekebilir:

Av Tüfeği İle Sokağa Çıkıp Herkesi Tehdit Etti
Dilan Polat ve Engin Polat, Tutuklanmaları Hâlinde Kaç Yıl Hapis Cezası Alacak?
Emine Erdoğan Devreye Girmişti! Filistinli Çocuklar Türkiye'ye Getirilecek!

Popüler İçerikler

Ekrem İmamoğlu İçin Hazırlanan Bilirkişi İddianamesi Kabul Edildi
Ekrem İmamoğlu İçin Hazırlanan Bilirkişi İddianamesi Kabul Edildi
Katarsis'e Katılan Gülçin Ergül Hepsi Grubuyla Ayrılık Döneminde Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
Katarsis'e Katılan Gülçin Ergül Hepsi Grubuyla Ayrılık Döneminde Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Üniversitesi’ne Yazı Gönderdi, Belgeleri Talep Etti
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Üniversitesi’ne Yazı Gönderdi, Belgeleri Talep Etti
YORUMLAR
02.11.2023

Şu sosyal medya tayfasını anlamicam yine yanlış yere/kişiye tepki veriliyor, abi adam mı istemiş belgeyi amk! Orda emek veren, yardım eden herkesten Allah razı olsun teşekkürü hakediyorlar minnet duyuruyoruz falan ama bişey yaparken kimse karşılık beklemiyordur muhtemelen, özellikle istekle ve içten yapıyorsa.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ