Deprem Bölgesine Ulaşmaya Çalışan Doktor İsyan Etti: 'Koordinasyon Sıfır, Saatlerdir Gidecek Araç Bulamıyoruz'

Deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım elini uzatabilmek için doktor ekibi olarak bölgeye gitmeye çalıştığını belirten bir doktorun isyanı gündem oldu.

Adana'dan Hatay'a gitmeye çalıştığını belirten o doktor, koordinasyonun sıfır olduğunu belirtirken, kendileri gibi başka ekiplerin de saatlerdir deprem bölgesine gidebilmek için araç beklediklerini belirtti.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR

Asıl afet AKP! Biz, doğal afetlerle başa çıkabilecek akıl ve birikime sahip bir halkız. Ülkenin doğru yönetilmesi lazım. Yazıklar olsun.

07.02.2023

Ankara'da pek çok firma araçlarını seferber etti tırlar, iş makineleri vs. ama ortada ülke çapında bir koordinasyon olmadığı için bu araçlar Ankara'da yatıyor giden yardım kamyonları vs. kendi kafalarına göre gittiği için yollar kapanıyor ve oluşan kalabalık çalışmayı sekteye uğratıyor ama televizyonda her şey mükemmel ilerliyormuş gibi bir sürekli bir show devam ediyor. Bu arada Adıyaman ve özellikle Hatay resmen sahipsiz kaldı oradaki arkadaşların mesajları geliyor kurtarma ekipleri yok yardım yok diye.

07.02.2023

Geçmişi fazla bilmem ama şu akp hükümeti döneminde hiç olmadığı kadar ağır yaralar aldı bu ülke. Depremler, yangınlar, maden faciaları, terör eylemleri ve darbe. Kısacası akp döneminde şehit olan ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı kurtuluş savaşında şehit düşen dede ve ninelerimizden fazla. Dünyada en çok vergi alan ülkemiz nedense herhangi bir afet için gerekli bütçe ayırımı yapmadığı gibi koordinasyon sisteminde de sürekli bir aksaklık oluyor.

TÜM YORUMLARI OKU (8)