Deprem Bölgesindeki Vatandaşların Sesi Olmak Yerine Sesini Kesen Televizyonların Tepki Çektiği O Anlar

Binlerce insanımızı mağdur eden büyük deprem felaketi sonrasında bazı haber muhabirlerinin depremzedelerle yaptığı röportajlar tepkilere neden oldu. 

İşte detaylar👇

10 ili etkileyen ve binlerce insanın ölümüne neden olan Kahramanmaraş depreminin ardından haberciler orada yaşananları aktarmak için yoğun çaba sarfediyor.

Fakat yaşadıkları zorlukları anlatan ve yardım gelmediği için sitem eden vatandaşların yayın esnasında susturulması üzücü bir hal almaya başladı.

Habertürk, Hatay İskenderun'dan Show Haber muhabiri Emre Kol'u canlı yayına aldığı sırada bir vatandaşın tepkisi sonucu canlı yayının sesini kıstı.

Vatandaş ''Erdoğan diyor ki; AFAD yetişti, nerede yetişti?'' diye tepki gösterirken Habertürk canlı yayınının sesi kısıldı.

Vatandaş sözlerinin devamında ise, 'Yalan söylüyorlar! Akşam geldiler, resim çektirip gittiler' dedi.

Buradan izleyebilirsiniz👇

Hatay'da farklı bir depremzede yaşadıklarını anlatırken Show Haber muhabiri Emre Kol, vatandaşın söylemek istediklerini bitirmesine izin vermeden yanından uzaklaştı.

Buradan izleyebilirsiniz👇

Benzer bir durum NTV canlı yayınında ''Nerede bu devlet?'' diye tepki gösteren vatandaşın sesi duyulduktan sonra, önce muhabir Yağız Şenkal'ın sesi kesildi ve daha sonra yayından alındı.

Buradan izleyebilirsiniz👇

Enkaz altından çıkan depremzedeye mikrofon uzattıktan sonra sözlerini yarıda keserek, depremzedenin yanından uzaklaşan Show Haber muhabiri Tuğba Södekoğlu da tepkilerin odağı oldu.

'Ben çıktım ama annem, babam ve kardeşim enkazda, kaç gündür tek bir araç bile gelmedi' sözlerinin ardından muhabirin gösterdiği tavır izleyen herkesi şaşırttı.

Buradan izleyebilirsiniz👇

Enkaz altından çıkan depremzedenin sözlerini yarıda kesen Show Haber muhabiri Tuğba Södekoğlu, bu kez enkaz altında yardım bekleyenlerin sesini mikrofona duyurmaya çalışmasıyla tepki çekti.

Buradan izleyebilirsiniz👇

Deprem Sonrası Hızla Yayılan Bilgi Kirliliğinin Önüne Geçmek İçin Bilmeniz Gerekenler
Trendyol ve Hepsiburada Deprem Sonrası Fahiş Fiyat Artışı Yapan Mağazalara Yaptırım Uygulayacağını Açıkladı!
Halk Tv Canlı Yayınına Katılan Depremzede: 'Yayınlayacaksanız Söyleyeyim, Az Önce TRT'de Kestiler'

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
08.02.2023

TUBA SÖDEKOĞLU! UNUTMAYIN

08.02.2023

Ben bu tv kanallarını ciddiye almayı bırakalı çok oldu... 2 gündür hatay ve çevresini doğru düzgün gösterip durumu anlatan bir kanal bile yoktu be

Habercilik yapılacaksa görüntü alınır anladık insanların siz eli ayağı sesi olacaksınız herkes perişanken lütfen rica ediyorum insanları da susturmayın yoksa bu anlamı kalmaz böyle habercilik hoş değil😡

TÜM YORUMLARI OKU (4)