Denizlisporlu Taraftarlar Tribündeki Pankartları Ateşe Verdi

Dört yıl öncesine kadar Süper Lig'de mücadele eden Denizlispor, evinde oynadığı Niğde Belediyespor maçından bir puanla ayrılarak tarihinde ilk kez amatör lige düştü. Yeşil-siyahlı ekibin taraftarları, maç sonunda öfkesine hakim olamadı.

Türk futbolunun köklü takımlarından Denizlispor sezonun son maçında fırsat tepti, amatöre düştü

3. Lig'in 4. Grubu'nda yer alan Denizlispor, sezonun son maçında iddiası bulunmayan Niğde Belediyespor'u yenmesi halinde ligde kalacaktı ancak maç 1-1 sona erdi. Yeşil-siyahlı kulüp, bir puan farkla amatör kümeye düştü.

Taraftarlar stadı yangın yerine çevirdi

Borç yükü ve transfer yasağı sebebiyle dört senedir altyapı futbolcularıyla mücadele eden takımlarına destek veren Denizlisporlular, Niğde maçında da takımlarının yanında oldu fakat mücadelenin sonuyla ortalık savaş alanına döndü. Alınamayan galibiyet, kaçan fırsat sonrası tribündeki koltuklar kırılarak sahaya atıldı. Tribündeki pankartlar ateşe verildi. İtfaiye saha içine girerek büyüme ihtimali olan yangını söndürdü.

Stadyumda ortamın gerildiği anlar 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilgini çekebilir 👀

Futbola Veda Eden Hazard Bambaşka Spor Dalında Ortaya Çıktı
Icardi'den Wanda Nara'nın Sinirleriyle Oynayacak Paylaşım
İlk El Clasico Maçında Asist Yapan Arda Güler'e Taraftardan Büyük Destek
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
YORUMLAR
27.04.2025

bunu Amed yapsaydı yeminle terör şehri ve bir çok şey söylerlerdi. şu ana kadar gelmiş geçmiş en centilmen ve hak yemeden başarıya ulaşan tek takım Amedspordur.

Pasif Kullanıcı
27.04.2025

Denizlispor superligte yıllarca mücadele ettiğinde, stadında tel örgü bile olmayan tek takımdı. Ne hale getirdiler takımı yazık. Taraftarıda terörist yapmışsın

27.04.2025

Zamanın maşası olanın günümüzde ateşi bol olurmuş 🔥

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ