Denizli'de Taksiden Yarı Çıplak İnen Kadın Üstsüz Bir Şekilde Marketten Alışveriş Yaptı

Denizli'de yaşanan olayda, taksiden üstsüz bir şekilde inen kadın her şey normalmiş gibi bir markete girerek alışveriş yaptı.

İnsanlara ve market sahibine aldırış etmeyen kadın, alışverişini yaptıktan sonra geldiği taksiye binerek yoluna devam etti.

İşte o ilginç görüntüler: 👇

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından o kadın hakkında soruşturma başlatıldı.

Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesinde meydana gelen olaydaki kadın için harekete geçen ekipler taksi plakasından o kadının kimliğine ulaştılar. Ancak adresinde bulunamayan kadın ifadesi alınmak üzere karakola davet edildi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
07.06.2022

Yuh ama artık cidden iyice artık abarttilar . Bu işin içinde başka bir şey var bence. Ya gündemden insanları uzaklaştırmak için böyle şeyleri yaptırıyorlar . Ya da gerçekten sonumuz geldi . Bu çıplaklık hayra alamet değil

Bundan evvel iki kadin vardi. ikisi de agir zihinsel engellei cikti. Hatta Kaymakam bizzat dedi, sosyal medyadan paylasmayin diye. burada da muhtemelen benzer bir vaka var. gundem olmasi asil sacma olan. adam guvenlik kamerasina dogrudan twittera yukluyor. Halbuki kadinin nasil bir sortunu var arastirilmiyor, yeter ki gundem olsun.

"Kadın istediğini giyer" i savunurum, "Kadın istemediğini giymez" bunu da savunurum. Awq Kadın istediğini de istemediğini de giymez' e yapacak bişeyim yok. Kadınlar kusura bakmayın benden buraya kadar.!!! Mezhebi Konya Ovası' yla yarışacaklar devam edebilir.

07.06.2022

birileri bunu özgürlük olarak tanımlayacak yine ona yanıyorum... birde iyice kendini göstermek için geri çekilip poz atıyor. helal olsun tezgahtara profesyonelliğini bozmamış..

Duruma ve mekana gore degisir. Misal plajda ustsuz guneslenen olabilizor, ozellikle Avrupada. ama ustsuz dukkana girmek gercekten tuhaf.

TÜM YORUMLARI OKU (58)