Denizin Derinliklerinde Gizlenen Korkunç Yaratıkları Fotoğraflayan Rus Balıkçı

Birazdan göreceğiniz canlılar denizin derinliklerinde, gözden uzakta yaşayan varlıklar. 9GAG'den derlediğimiz fotoğraflara bakınca gözden uzak kaldıklarına şükredeceksiniz.

1. Sen nesin öyle? 😶

2. 😟

3.

4.

5.

6. 😨

7. Korkunç 😩

8. 😱😱😱😱

9. 😓

10.

11.

12. ??

13. 😖

14.

15.

16. 😕

17.

18. 😦

19.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
04.01.2018

Bu hayvanlar okyanusun en derinliklerinde,basıncın en fazla olduğu ve güneş ışığının ulaşamadığı karanlık bir ortamda yaşıyorlar.Bu yüzden vücutları okyanusun deirnliğine göre adapte olmuş.Işık görmeyen okyanusun karanlığında daha iyi görebilmek için bu tarz fosforlu parlak gözlere veya ışık saçan bazı organlara sahipler.Ayrıca vücutları yüksek basınca adapte olmuş.Onları basıncın okyanusun dibine oranla çok çok az olduğu yeryüzüne çıkardığınızda vücutları pörtlüyor ve kendini salıyor.Onları öldürüp doğal ortamlarından ayıran sonra da ''korkunç'' diyerek yargılayan insanlar,asıl korkunç olan sizlersiniz.

04.01.2018

denizden babam çıksa yerim diyen malları sahneye alalım

04.01.2018

Bir çoğu kendi yaşam alanında böyle görünmüyor. Yanılmıyorsam aradaki basınç vb. farklardan dolayı yukarı çıktıklarında iyice tuhaflaşıyorlar. Blobfish bu olayın en iyi örneğidir. Aslında 19'daki eleman gibi bazı balıkların dişlerinin bizimkilerden güzel olması, su yüzeyinin 200-1000 metre altında yaşayan birçok organizmanın kendi ışığını üretmesi, ekstrem basınca dayanıklılıkları evrim başlığı altında da incelenebilir.

TÜM YORUMLARI OKU (27)