Deniz Kuvvetleri'nde 291 Asker Görevden Uzaklaştırıldı

Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda 168 subay ile 123 astsubayın görevden uzaklaştırıldığını, 15 subay ve 4 astsubayın da ihraç edildiğini duyurdu.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
13.11.2016

darbenin ne ekmeğini yediler be.önce darbeye inanmamıştım tiyatro dedim sonra öyle bi mağdur edebiyatına büründülerki ulan galiba hakkaten oldu dedim.şimdi darbe sonrası atılan adımlara bakıyorum da; ışık hızıyla yürütülen ''başkanlık tek çare'' politikası, zıt gideni darbeci diye etiketleyip içeri almalar.. şey gibi geliyo bana; biz ortadoğu insanları hep şey dedik ya ''amerika ortadoğuya girmek için ikizkuleleri tezgahladı'' böylece halkın ve dünyanın desteğini de alarak rahatça ıraka girmiş oldular falan filan,bilmem anlatabildim mi..

13.11.2016

Fetö soruşturması altında ülkede ki tüm askeri, ekonomi güçleri kendi çatısı altında ki yalan hikayelerle çökertmeye çalışan ve 3. Dünya savaşına Türkiye'yi güçsüz bırakarak paraları alıp giden biri o kendini padişah ilan etmiş adam. Başkanlık sistemi ile ülkeyi daha da fazla, en ufak kuruşuna kadar silip süpürmeye hazırlanıyor. Masum Anadolu'nun ne yazık ki cahil olan insanı da bu adamı padişah, peygamber, politik kahraman olarak görüyor. Yazık ki ne yazık, Atatürk'ün hayatının davasını vererek korumaya uğraştı bu toprakların şu zamanda bir grup cahil vatandaşlar ve devlet adamları sebebiyle yıkılması. Darbe başarıya ulaşsaydı, asker yönetimi ele alsaydı uzun adamın saltanatını devam ettireceklerdi..

13.11.2016

iyi yere tezgah kurdular; darbe bahanesi ile tüm devleti tasviye ediyorlar...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ