Bir Grup Kadına Hakaret Ettiği İddia Edilmişti: Deniz Çakır Hakkında Soruşturma Başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, oyuncu Deniz Çakır hakkında bir alışveriş merkezinde yer alan mekanda, bir grup kadına hakaret ettiği iddiasıyla soruşturma başlattı.

AA'nın aktardığı bilgiye göre, Oyuncu Deniz Çakır hakkında bir alışveriş merkezinde yer alan mekanda, bir grup kadına hakaret ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Ne olmuştu?

Sabah gazetesinden Nazif Karaman'ın haberine göre, oyuncu Çakır'ın pazar akşamı bir kafede yan masada sohbet eden 6 başörtülü kadına 'Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!' diyerek sözlü tacizde bulunduğu iddia edilmişti.

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
05.01.2019

Ulan bıktık sizin yalanlarınızdan hee... Güya Kabataş'ta da türbanlılara saldırmışlardı hala görüntüleri gösterecek yalancı tayyip... Tamam artık iktidar sizsiniz, çekirge sürüsü gibi ülkeyi de yağmaladınız yeter artık bırakın bu mağdur edebiyatını yaa...

05.01.2019

Başörtülü kızların hakaret yiyip yemediklerini henüz bilmiyoruz ama şortlu bir kızın otobüste tekme yediğini çok net biliyoruz! Yorumlarda türbanlı kızları savunacağım diye şortlu kız mortlu kız bilmem ne.. Ne yavşaksınız siz ya

05.01.2019

Açık kadını savunurken başörtülüyü yermek, başörtülüyü savunurken de açığı yermek kanuni mü yoksa bu tamamen sizin yavşaklığınızdan mı kaynaklanıyor? Bu ülke; kapalı olduğu için okula alınmayanı da, sahneden indirileni de, yıllarca cahil damgası yiyeni de gördü şort giydiği için tekme tokat dövüleni de, açık olduğu için yollu muamelesi gören kadınları da gördü. Ama bir tek açığın da kapalının da adil muameleye tutulduğunu görmedi. Yukarıdaki meseleye gelecek olursak, kapalı ve açık kadınlar sürekli gerek sözlü gerek fiziksel tacizlere maruz kalıyor zaten. Haber değeri taşımasının nedeni ünlü birisinin adının geçmesi. Yoksa o kadar tecavüze uğrayan dövülen kadın var. Kim kaç tanesi hakkında doğru dürüst haber yapıyor ya da soruşturma açılıyor?

05.01.2019

Ünlü birinin adı geçmesede eminim bu tarz şeyler söz konusu gazete için haber değeri taşıyan olaylardan

TÜM YORUMLARI OKU (90)