Deniz Akkaya'nın Selin Ciğerci ve Kızı Hakkındaki Zehir Zemberek Açıklamaları "Taktı Kafaya" Dedirtti

Aralarındaki polemik hiç bitmeyen Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci cephesinde yeni gelişmeler yaşandı... Dilan Polat'tan sonra Selin Ciğerci'nin de MASAK tarafından incelenmesi gerektiğini söyleyen Murat Ağırel'e katılan Deniz Akkaya, videolar çekerek Selin Ciğerci'ye seslendi. Hem Selin Ciğerci hem de kızı hakkında olay açıklamalar yaptı.

Her şey Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak istediğini açıkladıktan sonra başlamıştı hatırlarsanız...

Bir süredir yaptığı işlerle değil de skandal açıklamaları, paylaşımları ve insanlarla girdiği polemiklerle gündem olan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anne açıklamasından sonra canlı yayında demediğini bırakmamıştı. Ve ikili, büyük bir kavgaya tutuşmuştu.

Selin Ciğerci, önceden fuhuş yaptığı için kendisinin anne olamayacağını ve evlat edinemeyeceğini söyleyen Deniz Akkaya'ya dava açmıştı. Ve hatta kazanmış, Deniz Akkaya'nın 3 gün hapis yatmasına sebep olmuştu.

Skandal açıklamalarına ara vermeden devam eden Deniz Akkaya, ülkenin gündemindeki Dilan-Engin Polat meselesiyle benzer şekilde Selin Ciğerci'nin de incelenmesi gerektiğini söyleyen Murat Ağırel'e destek çıktı.

Önce konuyla ilgili birkaç hikaye paylaşan Deniz Akkaya 👇

Konuya "Son hız dümendelermiş" diyerek girdi. 👇

Selin Ciğerci'nin evlat sahibi olmasını "çocuk ticareti" olarak yorumladıktan sonra kızı Selenay'a ne kadar üzüldüğünü belirtti.

Gökhan Çıra'yı da dahil ederek, "Ayağı on kez çimene değmiş futbolcu, oynadığı takımı nasıl aldı ordan başlamak lazım" dedi. 👇

Hızını alamayan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'ye seslendiği videolar da paylaştı. Önce bu konuyu tekrar gündeme getirenin Murat Ağırel olduğunun altını çizen Akkaya, Selin Ciğerci'nin 2.Sayfa'ya katılıp ağlayarak yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Selin Ciğerci'nin kızından sıkıldığını duyduğunu ve kızına çok üzüldüğünü söyledikten sonra da "Bu çocuğu bahane ederek Amerika'ya topuklama peşindesin. Çünkü bugün olmasa yarın sen buradan içeri gireceksin, bunun farkındasın" dedi.

Sonra kendi cümlesiyle Selin Ciğerci'ye "bilmediği din ve ahlak bilgisi dersini" verdi.

Son olarak konuyu "Bunlar gibi bir tane daha var ya" diyerek Dilan Polat'a da çekti ve "Sizin gibiler ancak devlet izin verdiği sürece nefes alır!" açıklamasında bulundu. Ayrıca Ciğerci'nin kızı Ayşe hakkında konuştuğunu da ima eden Akkaya kızının adını kimsenin ağzına alamayacağının altını çizdi.

1. Sosyal medya kullanıcıları, Akkaya'nın sert ve ağır açıklamalarına tepki gösterdi 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

6. Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Dilan Polat Olayları Ülkedeki Diğer Güzellik Merkezlerini Hedef Yaptı: "Girişimci Tedirgin"
Kerimcan Durmaz Yakın Arkadaşı Selin Ciğerci'nin Babasıyla Karşılıklı Döktürdüğü Anları Kayıt Altına Aldı
Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un Başrolde Olduğu Bihter Filminden Merak Uyandıran Yeni Bir Kare Geldi!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
30.10.2023

Deniz Akkaya bir zamanlar gündemden düşmüyordu, özlemiş..Erdal Acar, Okan Bayülgen, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Yavuz Bingöl, Teoman, Efe bilmemne ile hamile kalmış kızı olmuştu, sonra hız kesmedi Hacı Sabancı, Murat Varol, Alican Ulusoy, Ferda Anıl Yarkın, Tamer Karadağlı, Ali Rıza Özderici, Uğur Kozanoğlu, Koray Kasap, Murat Cevahir, Gökhan Çil, Faik Ergin, Berent Aydemir, Mehmet Söğütlüoğlu, Levent Penso, Ali Dinçer, Aşkın Topallar, Engin Yakut, Kargo Koray, İgal Erbaş, Emre Ergani, Alexo Promodis, Borsacı Volkan Akçıray...daha sayamayacağım bir o kadar da günübirlik ilişkileri var..Pavyon karısı gibi her masaya oturuyordun. Çıktığın boktan erkeklerden yediğin dayakları bile gizliyordun. Şimdi işi gücü yok millete saydırıyor :)) Ok saydırdıkların masum değil de sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin..Bunları yaşayıp sonra da çıkıp ahlak abidesi kesil, yok çocuklu kadının özel hayatı olmazmış da bilmem neymiş de, yahu senin gördüklerini 40 yıllık sünnetçi görmemiştir yaw.

30.10.2023

Skalaya baj her kesimden adam haa 😊Yavuz Bingöl le kara tren, Kayseri li Özdericilerle pastırma sucuk keyfi, Yılmaz Erdoğan la otlu peynir keyfi 😁 yalnız Kargo Koray iyiymiş bee 🥰🥰

30.10.2023

Yani estetik cerrahın yarattığı mucizelerle sen de “güzel” kadın olmuyorsun ama tavırların aksini gösteriyor…sorgu sual olacaksa yaratan ikinize de “ben seni böyle mi yarattım? “ diye sorar ha bir eksik ha bir fazla cinsiyetini değiştirmedin belki ama sen de annenin doğurduğu insan değilsin 😑

30.10.2023

Çocuk evlat edinmek çocuk ticareti mi oluyor bir çocuğa yuva ve umut oluyorsun bunda ne kötülük var ki

30.10.2023

Çocuk evlat edinmedi yalnız, keşke öyle yapsaydı. O zaman dediğiniz gibi dünyaya gelmiş kimsesiz bir yavruya yuva olurdu. Maalesef taşıyıcı anne yoluyla çocuk sahibi oldu. Yine de bunun da çocuk ticaretiyle hiçbir alakası yok. Kötü kadın D.A. gündemden düşünce yine birilerinin namusu hakkında atıp tutmaya başladı.

TÜM YORUMLARI OKU (40)