Deniz Akkaya'nın 'Güzellik Merkezi' Göndermesinden Sonra Sevim Alan Küfür Sınırını Aştı!

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Sevim Alan ve Deniz Akkaya arasında bir süredir tam gaz devam eden polemik, geçtiğimiz dakikalarda boyut atladı... Hem Instagram hem de X (Twitter) hesabından Deniz Akkaya'ya hakaret ettiği paylaşımlarda bulundu.

Dilan ve Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmasının aradından gözler çifte benzer şekilde kısa sürede servet sahibi olan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi.

Özlem ve Tayyar Öz çifti, Eylül Öztürk, Nez Demir, Banu Parlak ve daha nicelerinin yer aldığı listede dikkat çeken isimlerden biri de Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Sevim Alan'dı.

62 şubeli bir güzellik merkezi sahibi olan Sevim Alan, ilk olarak Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.

Yaptığı paylaşımlarda Engin Polat’a tepki gösteren Sevim Alan, yakın çevresinin Dilan Polat’a ilaç verdiğini iddia etmişti.

Ardından yakın arkadaşı Dilan Polat'la aynı sektörden para kazanan ve çok sık şube açmasıyla dikkatleri üzerine çeken Sevim Alan hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı.

İddialar alıp başını gidince Instagram hesabından bir paylaşım yapmaya karar veren Sevim Alan, bir denetim belgesi yerine e-yoklama imza formu paylaşmış ve eleştiri oklarını da üzerine çekmişti.

Sosyal medyada tepki çeken Sevim Alan, aynı zamanda birçok isimle de polemiğe girmeye başladı.

Polemiğe girdiği isimlerin başında da Deniz Akkaya geliyordu.

"140 bin TL kira, 140 bin TL aidatı" olan yeni evi hakkında yaptığı paylaşımların ardından Alan'a Deniz Akkaya'dan imalı bir gönderme gelmişti.

Deniz Akkaya'nın attığı taşı cevapsız bırakmayan Sevim Alan da aralarında geçen bir olaydan bahsetmişti...

Deniz Akkaya ise "tüm yalanların bacağına dolanacak" diyerek Alan'ın iddialarını yalanlamıştı. Birden herkesin tepkisini çektiğini anlayan Sevim Alan da kendisini hedef alan herkese suç duyurusunda bulunmuştu.

İkilinin arasındaki polemik büyümeye devam etti ve

Fakat ikili arasındaki polemik büyümeye devam etti ve bugünde sınırlar epey aşıldı...

Sevim Alan, geçtiğimiz saatlerde hem Instagram hem de X (Twitter) hesabından "Orospu Deniz Akkaya" görseli hazırladığı bir paylaşımda bulundu. 👇

"Sana yakışmaz" diyerek paylaşımını kaldır talebinde bulunan kullanıcılara "Sabır da bir yere kadar" diyerek cevap veren Sevim Alan,

Deniz Akkaya'nın çocuğuna küfür ettiğini iddia ederek "AAileme ailemde herkese hakaret etti!" dedi.

Ardından CİMER linki paylaşarak, takipçilerine "Buraya bıraktığım linke tıklayıp şikayet edeceğiz adalet bakanlığına, benimde adımı yazın!" çağrısında bulundu.

Takipçilerinden destek mesajları ve ciğer başvurusu görüntüleri alan Sevim Alan gaza gelerek, "Ben ne denizler görüm vız geldi tırıs gitti! lafa bakarım laf mi diye söyleyene bakarım 💩 mu diye" açıklamasında bulundu.

Deniz Akkaya'dan ise henüz cevap yok... Kendisinin hesabı şu an için kapalı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Müge ve Gülşen, Dilan Polat'ın Annelik Kozunu Kullanan ve Milan'la Fotoğraf Paylaşan Avukata Ders Verdi!
Kilo Aldığı Dönemde Göğüsleri Biraz Fazla Büyüyen Murat Boz Sütyen Markasından Teklif Aldığını Açıkladı
Aşk Kekoluk Tanımaz: Selena Gomez'in Yeni Sevgilisi İçin Yaptığı Jest Çok Konuşuldu

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
YORUMLAR
14.12.2023

Hepiniz birbirinizden betersiniz ve Türkçe kan ağlıyor paylaşımlarında. Okula da mı gitmedinizz?

Eski ve yeni halini yanyana koyup ortaya da küfür yazmış ya? Görünce bastım kahkahayı, hayır oturup buna uğraşmışşş. Geçen bir yorum gördüm kusma emojisi de ekler misiniz diye. Yeminlen favori olur. Onedio nolurrr o emojiyi de ekleyin nolursunuzzz.

14.12.2023

Paçavralar !!!

14.12.2023

e şimdi orospuya da orospu denir. konu bu geçkin manken olunca hakaret sayılmaz, meslek tanımı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ